enis altan
Kırmızı Üye
- 31 Ağustos 2012
- 2.381
- 0
- 856
Bunumu alıyoruz
Yok renkdas sadece yazdim.takip etse bizimkiler bu sol bek gitliginda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunumu alıyoruz
kuralar persembe aksam mi yoksa cuma gunu mu olacak, ben cuma bilirdim ama biri persembe demisti de?
Umarım Bayern PSG gelir grubumuza. Sonra görürüm ben o kendinden emin başkanı.
başkana düşmanlık veya her ne derdin varsa neden takımın zarar görmesini istiyosun? takım başarısız olsun da başkan görsün, böyle bi taraftar mantığı olur mu ya
![]()
??????????
![]()
??????????
şu an forum anasayfada +21 içeriklii reklamlar sadece bende mi var?
![]()
??????????
Transfer politikamızda ciddi eksiklikler olduğu kesin.
Bonservis vermediğimiz ya da en fazla 3-5 milyon verdiklerimize bakın. Hamit, Riera, Sneijder, Yiğit, Sercan, Engin... Hangisi dört dörtlük performans sergiledi? Hiçbiri. Bir tek Selçuk var, o da Trabzon Yönetimi'nin dangalaklığı.
Yüksek bonservis ödediğimiz Muslera, en iyi oyuncularımızdan biri. Burak keza öyle, Melo (toplamda 6-7 gibi bir rakam ödedik) öyle. Kendi fedakarlığıyla 6.5 ödediğimiz Amrabat tek istisna, onun dışında bonservis ödediğimiz tüm futbolcular istediğimiz performansı verdi. Neden?
Çünkü bonservis ödediğimiz oyuncular piyango değil. 1.5 senedir futbol oynamayan Hamit, Yunan liginde oynayan Riera, hep ya tutarsa transferiydi ve kulübe büyük zararı oldu.
Ortada bu resim varken halen bonservis ödemeyeyim diye kıvranmak cimrilik, vizyonsuzluk ve hatalardan ders alamamaktır. Nani 20 milyon €'luk oyuncu. 8'e alabiliriz belki, neden? Çünkü formsuz. Bu riski alacağımıza Bruma'ya verelim parayı. Shaqiri için Bayern'e bastıralım. Genç, formda ve potansiyelli bir oyuncu transfer edelim. Muslera, Selçuk ve Burak gibi.