Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yuh ya,rezalet rezalet,ötesi yok,yönetim çapsız kaynıyor diyoruz inanmıyor millet,oyuncu satmak için adamların ayagına gidiyor adam,transferin bitmesine 3-4 gün kalmıs en degerli topcunu satmaya ugrasıyosun,kimi alacan oraya,kanat beklerken simdi de Burak ın gitmesi,rezalet diyorum baskada bisi demiyorum,kepaze herifler...

eski yonetimin cok capi vardi sanki.son dakikada ardayi 13milyona satan eski a.albayrak,a.durust,a.ozturkunde oldugu capi cok buyuk!! eski yonetim degilmiydi.amrabati8,5 milyona alip ekranlarda gulucukler atan yoneticiler eski yonetimde degilmiydi.alperi6milyona alamadik diye gece uyumadim diyen adamlarda eski yonetimdeydi. 13 milyona ardayi satan yonetimmi capsiz yoksa 20 milyona buraki satarsa yeni yonetimmi capsiz.

anlatayım kardeş. bilkentli aslanlar olarak otobüs kaldırıyoruz gs maçlarına(her hafta değil tabiki). yani senin 2-3 arkadaşınla gittiğn küçük organizasyonlara benzemez. ankarada olmama rağmen hem içsaha hem deplasman(ankara ve çevresi) maçlarına gidiyorum-gidiyoruz. günlük hayatta bile gsstore lisanslı ürünü kullanan biriyim. giymesem bile sırf takıma katkım olsun diye birçok ürün alırım. yani senin gibi tatlı su taraftarı değilim. elimden gelen bütün somut katkıyı yapıyorum. kısaca forumlarda takımı kurtarmıyorum sadece. did you get it?

Ulan ben de soyle taraftarim boyle taraftarim diince yillik 1 milyon € bağiş yapiyon sandim :D senin bu dediklerini burda yapmayan çok az adam vardir.

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

bizimkiler neden Burakı gözden çıkardı anlamak zor. sırf sistem diye satılsa bile 4-2-3-1 in tutacağıda belli değil. hele kanatlar amrabat ve hamit olursa bu sene gol krizi yaşarız, çok ararız burakı biz.

ne faydan dokunmu$ anlatta bilelim. 1 adet deplasman beraberligi yuzunden mi isler yanlis gidiyo ayriyetten, elestiri mi yapion hasedini mi gideriyon belli degil sacmalamanin da bir hududu var cunku. ayrica taraftarligini da sorgulariz cunku hepimiz taraftariz o yuzden AKILLI OL kardesim burasi GSC

uzatma daha

Ya Emir kardeş ne ciddiye alıyorsun şunu...Yazık oldu Elmandere 35'lik Drogba 'ya kaldık ve Sneijder Manu'ya satılmalı diyen adamdan ne bekliyorsun..

Burak'ı satıp yerine Arda-Riera hamlesinde olduğu gibi bir aptallık yapmayız umarım.

eski yonetimin cok capi vardi sanki.son dakikada ardayi 13milyona satan eski a.albayrak,a.durust,a.ozturkunde oldu capi cok buyuk!! eski yonetim degilmiydi.amrabati8,5 milyona alip ekranlarda gulucukler atan yoneticiler eski yonetimde degilmiydi.alperi6milyona alamadik diye gece uyumadim diyen adamlarda eski yonetimdeydi. 13 milyona ardayi satan yonetimmi capsiz yoksa 20 milyona buraki satarsa yeni yonetimmi capsiz.

Arda olayı aynı diil,Arda teee Polat döneminde gitmek istiyodu,Aysal da Arda gitmek istiyosa önünü acarız dedi,aynı olay diil,Amrabat olayı da yönetimin hatası felan diildi,hoca cok istedi,yönetimde üzerine düseni yaptı,gayet caplı adamlardan kuruluydu eski yönetim,Adnan Öztürk,Ali Dürüst,Albayrak...Onların ceyregi bi adam yok su yönetimde..Tulun diye bi adam var,Töbe Yareppi,her isi bu adama bırakmıslar,sen koru Yareppi...

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 2 dk

Arkadaşlar sakin birazdan en doğru bilgileri aktarıcam bilgi kirliliği yaratmayalım ama ilk gelen haberler Bizim için iyi değil

ne oluyuo lan

otobus kaldirma mi katki? gece gunduz statta sabahlamis bir nesile (ta ki samiyenden beri) boyle bir savunma vermen komik, ki inanmiyorum soyledigin hicbiseye de, ama cok zorlarsan arastirayim bakalim r u f'real. ve en azindan lisansli urunlerinin resimlerini postla gorelim, o vakid saglikli bir hukum veririz. biz forumlarda takimi kurtarmiyoruz ayriyetten internete kulubumuz hakkinda fikir alisverisinde bulunmada arac sifati veriyoruz bunu da miheng tasi edin.

otobus ve lisansli urun kanitlarini bekliyoruz

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/972084_685864408095441_415083466_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/62287_684526328229249_1138929164_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/64125_616739555007927_1730107232_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/546815_547904748558075_1828430034_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/398283_536198416395375_201148727_n.jpg

daha var ama yeter bu sana. ürün olayına gelince elbiselerin fotolarını çekip tabiki sana göndermicem o kadar işsiz değilim bro

Şurda 4-5 gün kalmış Riera,Burak gidecek sol bek,kanat vs gelecek diyolar yahu 1 aydır ses seda yoktu son 4-5 günde mi aklınız başınıza geldi?Bu saatten sonra normalde 10a alacağın futbolcuya 15 isterler

nedir bu oyuncu satma sevdamız anlamıyorum kı yabancı kısıtlaması varken kımle dolduracagız yerını tek forvete donsek kanat yok nasıl bi iştir anlamıyorum

Yumurta tavuğun bilmem şeyine dayandı,bizimkiler öyle harekete geçti.Riera gidecek,Burak gidiyor,sol açık gelecek,Arda için şartlar zorlanacak.Pff !

ya burak ya drogba... şunuda kim çıkardıysa!!! ulan fenerde 3 tane forvet oynuyor biz tek forvete dönelim dimi. bizim tarihimizde tek forvetle başarı diye bişey yok. kaldık umuta :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt