Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burakin 18-20milyona satilmasi capsizlik degil,asil capsizlik ardanin 24milyona alinmasi olur.24m arda tam bir rezillik

Beyler bilemeyiz Burak belki kendi ayrılmak bile istemiş olabilir kesin kanılara varmamak lazım eğer öyleyse yönetiminde zorlayacak hali yok ya. Belki satılıp kimse bile alınmayabilir.

her seyi gectim burak transferinde.. yahu biz niye lazionun ayagina gidiyoruz burak meselesinde ?!

arda da gelse bilmem kim gelirse gelsin. burak giderse sampionluguda satmis oluruz net cekilde bence.

ancak arda -nani/Bruma bilmem ne yapacaksin da... ama drogba hayata takimin gol yükünü tasiyamaz .. asla tasiyamaz.

burakin 18-20milyona satilmasi capsizlik degil,asil capsizlik ardanin 24milyona alinmasi olur.24m arda tam bir rezillik

arda gitmekistiyorum desin bizim yönetim 18 milyonu koysun masaya anında bırakır atletico. ahanda buraya yazıyorum. ama benim şüphem arda gerçekten gelmek istiyor mu

-------------Didier--------

Arda-------Sneijder-------Bruma

---------Selçuk--Melo

Hakan-------------------Eboue

--------Semih-Zan---------

------------Muslera

kadrosunu kursun, itirazım olmaz...

ŞLde Riera>Hakan, Che>Zan değişikliği olur.

Burak için lazionun ayağına giderek olası transfer 1-2 m düşürdük zaten. Hiç satıcı gidermi

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

2.png

3.png

4.png

yilmaz.png

şimdi lazio taraftarı kesin sevinçten çıldırıyordur burağı alacağız diye :)

beyler Burak kendi gitmek istiyor olabilir yada yönetimin aklında başka bişey olabilir

kesin hüküm verip yerden yere vurmak yanlış

hele bi bakalım neler olacak bu 2-3 çok hareketli geçecek anlaşılan.

Eğer burak'ı satıp Arda, Bruma(Di Maria), Muhammed Demir alınırsa süper olur bu çok zor ama gönlümden geçen bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt