Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vay be aradim aradim bulamadim. tüm ülkelerin transfer bitis tarihini buldum ama uefaninkini bulamadim :) schlake menajeri yalan söyleyecek hali yok ya:) 2 eylüldür herhalde onun dedigi gibi

Roma'da bulunan ve Lazio Kulübü Başkanı Claudio Lottito ile görüşen Galatasaray Sportif Direktör Bülent Tulun, anlaşmanın sağlanamadığını söyledi.

:(

[media]https://www.youtube.com/watch?v=e6k574YDrUw[/media]

Gecen sene basel e geldi gökhan Doğanay ve muslum baba ben giderken arabamin şarj dinamosu bozuldu yolda kaldım gidemedim babayı göremedim içime çok battı. Baba olmeyeydi feneri bile desteklerdim ömrümün sonuna kadar.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

bu gece cıbıldak durucam,bu sıcakta nöbet çekilmez..yanıma da bi kova su alacam...

ateşli bi gece olcak..meçhul sol kanat kimmiş bakalım

Gecen sene basel e geldi gökhan Doğanay ve muslum baba ben giderken arabamin şarj dinamosu bozuldu yolda kaldım gidemedim babayı göremedim içime çok battı. Baba olmeyeydi feneri bile desteklerdim ömrümün sonuna kadar.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Ne demek istedigini cok iyi anladim.Herkes müslüm gürses dinleyebilir ama onu anlayabilen azdir.

Valla Allah mekanini cennet etsin babanin,bir insan bu kadar cile cektigi halde hayata bu kadar güzel bakabiliyordusa, o zaten bu Dünya icin fazlaymis demek ki.

S.Rodop: GALATASARAY adına B.Tulun bugün Roma'ya, B.Yılmaz'ı Lazio'ya satmak için değil, Candreva ve Lulic'e talip oldukları için gitti.

nezaketen gitmiş Bülent Tulun Burak'ı satma gibi bir niyetimiz yokmuş onun için çok yüksek bir bonservis bedeli önermişiz.

ntvspor da Galatasaraylı yönetici konuştu şimdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt