Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi transferin son gunleri hala daha suna bakiyoruz bilmem ne, bu saatten sonra kimi alacaksin.

2 yildir solbek ve kanat diyor kendileri bile.

Bizim baskan beceremedi bu isi.

Valla zaten bu sezon ne yapmaya çalıştıklarına hiç anlam veremedim. Ya transfere ihtiyacımız yok de, ha eger alacaksanda niye bu saate bıraktın

Başkan için biraz kadir kıymet bilin diyorsun sonra Fatih Terimin yeri dolar diyorsun.. Bu ne yaman çelişki..

neden dolar dedigimi acikladigimi saniyorum.ü.aysaldan sonra bekleyen baskan adaylari aysalin anca ayakkabi bagcigi eder baskada olmaz.ama t.direktor konusu oyle degil iyi bir baskanin ve paran varsa basarsin parayi t.direktorude alirsin futbolcuyuda alirsin benim mantigim bu.f.terimin katkilarini silip atmadim oyle birseyde yazmadim.ama her firsatta u.aysala yuklenmek tamamen sacmalik.ne yani bu transfer gorusmelerinden terimin haberi yokmuydu? onun onayi yokmuydu? birazda bunnu konussun burdakiler

Burak´i satip 2 kanat oyuncusu almak istiyorlar bana göre. Ama acik acik söyleyemiyorlar iste.

Emre Utkucan geleli beri ne yapti , takip eden varsa aydinlanmak isteriz

Scout hikaye ya Türkiye´de. Kimse öyle önerilen isimsiz futbolcu almaz Türkiye´de.

Bosuna kuruyorlar böyle seyleri. Kendimi bildim bileli scout ekibi kuruyoruz biz zaten.

Sonra kabak bu adamlarin basina patliyor.

Cok iyi hatirliyorum, hatta yazismalar internete düsmüstü. Canaydin döneminde bir scout, Drogba ve Adebayor´u öneriyor Canaydin´a.

Bu oyuncular genc ve patlama yapacaklar, bu isimleri arastirin diyor adam. Geri bile dönmemisler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt