Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdiye kadar o parayı vermeyen biz, son gün hiç vermeyiz.

Valla bu sene zaten 10 Milyon Euro ancak harcadık.Bir 12 daha harcanabilir. Devre arasına bütçe saklayacakları bir oppotunity de yok gibi gözüküyor.

Arda için umutları varsa 4-5 ay sonrası için bilmem ama devre arası alamazsın düzenli oynayan adamı kolay kolay.

O yüzden bu sene Nani,seneye de Arda'yı daha makül bir fiyata 12-15 Milyon Euro'ya almak çok daha mantıklı.

Yabancı sınırı kalkarsa seneye Arda için Burak takasına da girebiliriz işte o zaman.Zira A.Madrid'in ilgisi vardı ona, ve bu sene de iyi oynarsa seneye elden çıkarmak 29 yaşına geleceğinden daha mantıklı.

2 kanat alacağımaza o paraya 1 tane çok kaliteli kanat oyuncusu alalım.

2 tane alıcaz diye nerde orta sınıf kanat varsa onları almaya çalışırlar.

Arda olmuyorsa, Nani alınsın.

Nani+Bruma süper olur.

Biraz uzaktım 1-2 gündür beyler son durumlar ne aynı mı ?

Gelişme var mı Onur Abi :)

Onur Yilmaz

Yok önemli birsey. Burak´i satmak icin Lazio´nun ayagina gittiler, tepki gelince kivirmaya basladilar, geri döndüler.

Güya Stankevicyüs ve Pererafhona diye 2 dandik futbolcuyla ilgilenmisiz, ama vazgecmisiz :D

1-2 kanat almayi düsünüyormusuz

Erkan, sözleşmesini uzattı. Başka seviyemize yaklaşacak yerli yok Frei potansiyeli dışında. Sefa-Emrah belki olabilir.

Kulübe mail yağdıralım Nani alınsın diye.

Son dakikalar geç kalmadan aldıralım Nani'yi:)

Sneijder olduğu durumda kanatlı oyun biraz zor gibi sanki ama hayırlısı tabi... Aslında Fatih Terim muhtemelen 442 oynamak istiyor ama Sneijder olduğu sürece bu imkansız maalesef.

Yok önemli birsey. Burak´i satmak icin Lazio´nun ayagina gittiler, tepki gelince kivirmaya basladilar, geri döndüler.

Güya Stankevicyüs ve Pererafhona diye 2 dandik futbolcuyla ilgilenmisiz, ama vazgecmisiz :D

1-2 kanat almayi düsünüyormusuz

Şu yabancı saçmalığı hala mevcutken Burak gibi en iyi yerli oyunculardan birini satmak hatta bunu düşünmek neyin kafası ya.

Topçulara bak arkadaş :D Onlar kim ya :D 1-2 kanat almayı düşünüyoruz anca marketten 1 kilo kanat falan alırız biz bu gidişle.

Bir de tabi soyle birsey var.

Tum odemeler euro, gelirlerin ise buyuk kismi TL cinsinden.

Euro son 2 ayda % 18 artti. Bu demek oluyor ki borclar ve odemeler %18 artti.

Ama gelirler belki sadece % 6-7 artti (doviz uzerinden olan gelirlerden dolayi) ve sadece kur farkindan dolayi.

Ve doviz artmaya da devam ediyor.

Bu yuzden ben baskan olsam ben de transferi sinirli tutmaya calisirdim, ilave gider yaratmamaya calisirdim.

Ama bunu da cikip soylerdim, kalkip sununla ilgileniyoruz falan demezdim.

Hep diyorum kulüp gücünü kaybetmeden yoluna devam etmek istiyorsa, ve daha iyisini başarabilecek bir takım olmak istiyorsa 4-3-1-2 ancak palyatif bir çözüm olur. Hoca da bilincinde bunun ve kanatlı sisteme dönmek istiyor.

Zira futbol 2000'de ki gibi daha çok fizik mücadele ve topsuz oyun değil, artık daha çok mücadele ve pas akışı üzerine dayalı bir yöne kaydı. İşin mücadele kısmında Fatih Hoca varsa zaten sorun yok hiç bir zaman. Aman pas futbolunda Avrupa standartına ulaşmak için pas becerisi olan ve rakibin yarı sahasında pas yapma beceresi yüksek isimlere ihtiyacımız var.

4-2-3-1 tarzı bir dizilim bizim için en iyisi olacaktır.

Bu seneyi de geçiş dönemi olarak görüp, elde Drogba olduğundan, seneye aşağıda DAHA ÖNCE DEFALARCA YAZDIĞIM KADRONUN TEMELLERİ ATILMALI.

---------------------Muslera----------------------------------

-Eboue------Chedjou-------------Semih-------Coentrao/X*----

--------------Melo------------------Inan----------------------

--Nani-----------------Sneijder----------------Arda------------

----------------------Burak/ Yabancı*--------------------------

*-yabancı sınırının seneye durumuna bağlı olarak.

Eğer sınır kalkarsa bu sene Nani (her şartta), seneye de SOL BEK, ARDA, FORVET transferi yeter ve bu durumda iyi fiyat alırsak Burak satılabilir.

Sınır daha da düşerse bu büyük motivasyon kaybı olur ama bu durumda,tek çözüm çok sevsem de Muslera'nın elden çıkarılıp Onur'un ikna edilmesi olur. Sınır daha makul bir değere yükselirse (7 yabancı gibi), Burak takımda tutulur o zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt