Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımlar belli olduğuna göre yazmasak olmaz.

En iyi kura

Benfica

Schalke

Galatasaray

A.Wien

En zor kura

B.Münih

A.Madrid

Galatasaray

Napoli

En pis kura

M.United

Juventus/Shakhtar

Galatasaray

V.Plzen/ R.Sociedad

En iyi kurada 1. bile olabiliriz.En zor kura yıpratır ama 2. veya 3.'lük şansımız olabilir.En pis kura olmasın.

arkadaşalr kusura bakmayın konusu değil ama nereye yazacağımı kestiremedim.

İnternetten ligtv aboneliği vs oluyor mu şöyle öğrenci hesabı, nasıl izleyebilirim internetten kaçak olmadan ?

bos.gif

Bu arada öyle bir devir ve 6s´ye öyle bir yol verilmiş ki İki Yıldırım bile başa çıkamadı 6s ile .

Biri Terim´i hem 6s hem Milli takım antrenörü yapmak zorunda kaldı diğeri CAS falan uğraşıp duruyor .

Antu.com Cep Forumları

Allah beyni bunların neresine vermiş ben hala çözemedim. Kıçlarındaki don çalınsa bizden bilecekler.

Benfica

Marsilya

Galatasaray

Austria Wien

Yarın bu takımlarla eşleşirsek transferi filan unutun, sadece Aydın alınıp transferi kapatırız.

Bence zor bir gruba duselim ki adam gibi 2 oyuncu alinsin, tabi bu teori dogruysa.

Cunku oyle bir ince ipin uzerinde yuruyoruz ki 2 cok iyi transferle super bir takim olabiliriz ama aksi durumda sampiyonluk bile zora girebilir.

Zor grup gelirse de, zaten geçemeyiz mantığını uygularız, yine transfer yapmayız.

Yani transferi kapattık, gruplar falan bahane.

Diğer takımlara göre en kolay grup bu olur.

Transfer işi bu saatten sonra çok zor zaten de, en azından yönetimin bir bahanesi olur. Bu kadro ile bu takımları geçeriz diye düşünüp oyuncu almazlar.

1.benfica 2.Milan 3.GALATASARAY 4.Anderlecht yazin

PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Bence zor bir gruba duselim ki adam gibi 2 oyuncu alinsin, tabi bu teori dogruysa.

Cunku oyle bir ince ipin uzerinde yuruyoruz ki 2 cok iyi transferle super bir takim olabiliriz ama aksi durumda sampiyonluk bile zora girebilir.

Açıkcası ben bu saatten sonra istediğimiz türde bir transferin yapılacağını düşünmüyorum. Alırlarsa da gruptaki takımların zorluğuna göre orta sıra bir kanat oyuncusunu son dakika transfer ederler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt