- 16 Haziran 2010
- 208.822
- 162.488
- 6.838
başkan öyle bişey demiyo..ayrıca bülent tülun neryee konuşmuş belirsiz
https://www2.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/bulent-tulundan-aciklama-anlasamadikSXHBQ342689SXQ
vallah burada cok ciddi yaziyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
başkan öyle bişey demiyo..ayrıca bülent tülun neryee konuşmuş belirsiz
Makara mı, gercek mi?Zamaninda Abdürrahim abiden alirdik duyumlari, %100 cikardi. Apo abi gitti bir bosluga düstük ama yinede kalkmasini bildik bulduk bir abi. Arda pazartesi günü Istanbulda hayirli ugurlu olsun. Ilk benden duyun, suan Aribogan ile bir yönetici daha atleticolu bazi yöneticilerle mac izliyormus. Buarada Arda disinda Coentrao icinde bastiriyorlar haberiniz ola onu zaten biliyordunuz.
Zamaninda Abdürrahim abiden alirdik duyumlari, %100 cikardi. Apo abi gitti bir bosluga düstük ama yinede kalkmasini bildik bulduk bir abi. Arda pazartesi günü Istanbulda hayirli ugurlu olsun. Ilk benden duyun, suan Aribogan ile bir yönetici daha atleticolu bazi yöneticilerle mac izliyormus. Buarada Arda disinda Coentrao icinde bastiriyorlar haberiniz ola onu zaten biliyordunuz.
ciddi mi :shocked:
Hikaye yaLütfi Aribogan su anda Monaco´da.
Hikaye yaLütfi Aribogan su anda Monaco´da.
Lütfi Aribogan akraban mı sen nerden biliyon monacoda olduğunu rapormu veriyo sana![]()
Gstv´ye Monaco´dan canli baglanti yaptilar da ondan. Lütfir Aribogan, Ünal Aysal, hepsi orda
Bağlantıyı saat kaçta yaptılar acabaGece 12de canlı bağlantı mı yaptılar gs tvde
Gece yapmadilar. Ben aksam haberlerinde gördüm.
Gece yapmadilar. Ben aksam haberlerinde gördüm.
O zaman gece her yerde olabilir sonuçta özel uçakları var istedikleri yere giderler avrupada o yüzden ispanyada olabilir o nedenle kesin olarak konuşma bence renktaş![]()
Bağlantıyı saat kaçta yaptılar acabaGece 12de canlı bağlantı mı yaptılar gs tvde
insanlar bu duyuma inanmak istiyor
hevesimizi kırma![]()
Niye Monaco da olduklarini biliyormusun peki?