Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[media]https://www.youtube.com/watch?v=MP-hVTtrYz0[/media] renkdaşlar bu adam hakkında ne düşünüyorsunuz?

Demek devlet, ki başında Fenerbahçeli biri var. Fenerbahçeyi bu yollara o sürüklemiş. her şey planlanmış. iyi güzel hoş. Tamam. Hay hay kabul ettik bunu. Peki polis kayıtlarında ki tarla sürmeler falan ne olacak? Onları hangi kılıfa uyduracaklar? UEFA'yı bu işe nasıl kattılar? Orada da mı ayarlama var? CAS davası sonucu neden UEFA'yı destekledi? Orada da mı adamları var devletin? Söyledikleri iddiaların hepsi ucu açık iddialar. Tayyip Erdoğan araziyi isteyecek Aziz Yıldırım vermeyecek öyle mi. Hiç mi hırsızın suçu yok? Ulan bunlar şeytan olmadan cin çarpmaya çalışıyorlar. Vay arkadaş. entrikalar, olaylar olaylar..

Demek devlet, ki başında Fenerbahçeli biri var. Fenerbahçeyi bu yollara o sürüklemiş. her şey planlanmış. iyi güzel hoş. Tamam. Hay hay kabul ettik bunu. Peki polis kayıtlarında ki tarla sürmeler falan ne olacak? Onları hangi kılıfa uyduracaklar? UEFA'yı bu işe nasıl kattılar? Orada da mı ayarlama var? CAS davası sonucu neden UEFA'yı destekledi? Orada da mı adamları var devletin? Söyledikleri iddiaların hepsi ucu açık iddialar. Tayyip Erdoğan araziyi isteyecek Aziz Yıldırım vermeyecek öyle mi. Hiç mi hırsızın suçu yok? Ulan bunlar şeytan olmadan cin çarpmaya çalışıyorlar. Vay arkadaş. entrikalar, olaylar olaylar..

tamamen senin gibi düşünüyorum...

ve adamlar bir sürü şey uydurdular.

İlk başda tayyipin damatı ile aziz arasında bir ihale varmış. Azizi ihaleyi tayyibin damatına vermemiş başbakan azizi aramış bu işi hallet demiş. azizde geri çevirmiş başbakanda şike sürecini başlatmış.

Daha sonra herkesin bildiği cemaat mevzusu. Bu cemaat mevzusunu farklı farklı yorumlayanlar oldu. Kimi fenerbahçeyi ele geçirmek için dedi, kimi fenerbahçe arayı çok fazla açtı galatasarayın arayı kapatması için cemaat yardımı aldı ve fenere bu darbeyi vurdular denildi. (ki en saçması bu)

ve son olarak bu adamın dediği şükrü saraçoğlu arazisine yapılmak istenen proje.

gerçekten inanılmaz adam bunlar. bıkmadılar biz mağduruz, sucumuz yok ayakları yapmaya.

Bunun yeri burası değil Duman ayrıca sen böyle inanmak istiyorsan inanabilirsin.

sadece paylaştım fikirlerinizi almak için. yoksa kötü bir niyetim yok.

Ercan Saatçi : Polis suçlu,savcı suçlu,hakim suçlu,basın suçlu,Mehmet Ali Aydınlar suçlu,federasyon suçlu,devlet suçlu,cemaat suçlu,UEFA suçlu,CAS suçlu,hatta Fenerbahçe suçlu.Bir tek bu kulübü bu hale getirenler suçlu değil öyle mi?Öyle bir leke sürmüşsünüz ki Fenerbahçe'ye ve hala öyle pişkinsiniz ki tarih bunu hep yazacak ne yazık ki.Mesele alınan 2 yıllık ceza değil! Mesele Fenerbahçe'nin şikeci olarak tescillenmesi.

:005:

Şahsını zerre kadar sevmem ama şu yorumundan ötürü,objektifliğinden ötürü helal olsun diyorum.

Bu arada dün kanal d'de barcelona-atletico madrid macını izlerken spiker tata'nın defanstan öte forvet oyuncusu istedigini bu mevki içinde 2 aday oldugunu bunların da Cardozo ya da Drogba oldugunu söyledi.Ne kadar dogrudur ne kadar yanlıstır bilinmez..

Aydın ile yeniden anlaşırız.Eskişehirspor Erman'ı istiyormuş onlarla da Erman-Necati takası yapar nirvanaya ulaşarız.

Daha da bir şey beklemiyorum açıkçası.Şimdi tek beklediğim şey 18:45'teki kura çekimi.

işlerimi halledip dışarda 18 45 e yetişmem lazım kura çekiminden sonra şenlenmesi lazım buraların

holosko bize maçta iki gol atacakmış açıklama yapmış :) bu 3. büyükteki oyuncuların bizim hakkımızda durduk yere açıklama yapmaları ne anlama geliyor sizce :) ?

Aydın ile yeniden anlaşırız.Eskişehirspor Erman'ı istiyormuş onlarla da Erman-Necati takası yapar nirvanaya ulaşarız.

Daha da bir şey beklemiyorum açıkçası.Şimdi tek beklediğim şey 18:45'teki kura çekimi.

Eskişehire bişe gösterirsim ama şimdi olmaz. Versinler erkanı kafa kafaya değişelim. Yada vazgeçtim 5 milyon cash atsınlar kasaya alsın gitsinler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt