Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
d5d_d630b.jpg

parmaktan_alyans_cikti_arda_ile_sinem_ayrildi_mi_h53213.jpg

Gel de bu haberlerini okuyalim reisssssss

bu kadar mı kötü olur bir transfer nöbeti :( geçen 2 sene ve devre arasında neydik şimdi ne olduk... allah o tüp kafanın belasını versin haysiyetsiz herif.. kaliteli yerlileri de kaptırınca kaldık dım dızlak... başkan 2 kanat oyuncusu demiş ama yabancı olacaksa yok bir kıymeti bu şartlarda... arda gelmezse (ki gelmeyecek diyorlar) geçen seneki avrupa başarısını egale etmemiz bile zor görünüyor umarım yanılırım. kura çekimi de var bugün ama buruk durumdayım biraz...

Ercan Saatçi : Polis suçlu,savcı suçlu,hakim suçlu,basın suçlu,Mehmet Ali Aydınlar suçlu,federasyon suçlu,devlet suçlu,cemaat suçlu,UEFA suçlu,CAS suçlu,hatta Fenerbahçe suçlu.Bir tek bu kulübü bu hale getirenler suçlu değil öyle mi?Öyle bir leke sürmüşsünüz ki Fenerbahçe'ye ve hala öyle pişkinsiniz ki tarih bunu hep yazacak ne yazık ki.Mesele alınan 2 yıllık ceza değil! Mesele Fenerbahçe'nin şikeci olarak tescillenmesi.

:005:

Şahsını zerre kadar sevmem ama şu yorumundan ötürü,objektifliğinden ötürü helal olsun diyorum.

batan gemiyi önce fareler terkediyor işte...

ZP980 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

batan gemiyi önce fareler terkediyor işte...

ZP980 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

ne objektifliği , adam şirin gözükme çabasında , aziz yalakasıydı baktı azizin günler sayılı , gidişi yakın ,

camiaya ve yeni gelecek yönetime şirin gözükeyim de belki nemalanırım derdinde.

Arda'nın kırmızı kart gördükten sonra o hareketi, ceza alıp takımdan ayrılmak için yaptığını bile düşünen var ya, daha ne diyeyim.

Taraftarı ne hale getirdiler şu transfer döneminde.

Daha dün dedi başkan bu sene gelmeyecek diye neyin kafasını yaşıyorsunuz.

Başkanın bir dediği diğeri ile uymadığı için acaba demek çok normal bence. Transfer sezonunun başında top bizde programına çıkınca da söylemişti bu sene için olmaz. bir gelişme olursa oturur konuşuruz bir yemek ile çözülür demişti. Orada mevzu kapandı aslında. Sonra bir açıklama daha yaptı. Arda konusunda ben bu sezon olmaz dedikçe birileri hep önüme getiriyor bu mevzuyu. Demekki biraz daha uğraşmam gerekiyor dedi. Sonra taraftar bir daha umutlandı. Ardından Fatih terimin açıklamaları. Arda gelmeye hazır vs vs.. Sonra başkan bir daha çıkıp bu sezon için kapattık arda olayını demesi.. insanların umutlanması hala arda demesinin sebepleri kısaca bunlar.

Ciddi bir transferse eğer biz kapa bildirince en az 1 haftada alıyoruz adamı ben Cris vari bir transfer bekliyorum bu saatten sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt