Engin Aslan
Sarı Üye
- 11 Temmuz 2011
- 749
- 0
- 976
PSV'den Memphis Depay'i alalim 19 yasinda kaliteli sol acik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ciddi bir transferse eğer biz kapa bildirince en az 1 haftada alıyoruz adamı ben Cris vari bir transfer bekliyorum bu saatten sonra.
Bütün enerjiyi son güne mi sakliyorlar anlamadim ki. Hic mi hareketlilik olmaz yahu? Illa son gün mü yapmamiz gerekiyor transferi?
UEFA'ya isim listesi verme son gün 8 eylülmüş diye okudum bir yerde. ne kadar doğru acaba.
Son 2 gün mü transfer için ?
Son tarih 2 Eylül olması lazım.
UEFA'ya isim listesi verme son gün 8 eylülmüş diye okudum bir yerde. ne kadar doğru acaba.
holosko bize maçta iki gol atacakmış açıklama yapmışbu 3. büyükteki oyuncuların bizim hakkımızda durduk yere açıklama yapmaları ne anlama geliyor sizce
?
Arda'yla Nani yi alsak yeminle en iyi rakipl eirn gelmesini isterdim![]()
Aldık say. Bayern geldi. Ne yapacaz? Barcelona'ya 2 maçta 7 gol atan bir takım bize neler yapar sence? üstelik Atak futboldan taviz vermeyen bir hoca var başımızda.
kura cekiminden sonra bişeyler olurmu acaba bugün
Guardiola´dan bir halt olmaz. 85 dakika pas yaparlar, Drogba bi cakar mac biter![]()
Atletico taraftari Arda'yi bu sekilde goruyor: https://pbs.twimg.com/media/BSy3ABWCEAAuXWa.png
Zor kura gelirse evet. Yoksa transfer olmaz ocak ayına kadar.
Hayali bile güzel![]()