Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ebru Köksal ne demis öyle ya :) Kadin iste :)

"Bayern ve Barcelona´yi istiyorum cünkü taraftarlarimiz o takimlari da görsün Istanbul´da"

TV´den izlesek yeter be kadin :)

Aldık say. Bayern geldi. Ne yapacaz? Barcelona'ya 2 maçta 7 gol atan bir takım bize neler yapar sence? üstelik Atak futboldan taviz vermeyen bir hoca var başımızda.

Bayern'le oynamanın heyecanı yeter.

Böyle üst düzey bi maçtaiyi skor aldığımızı düşün. Afrikada'ki 5 yaşındaki Drogba hayranı çocuk bile gurur duyardı bizle

Ama Nani, Arda´yi takimda hayal ettim :) Konu oydu. Alamayacagimiz icin sorun yok

üzerine bruma coentraoyuda ekle reis. Bayern yine alır maçı. Önemli olan transfer değil. transferden daha önemli şeyler var. ekol, sistem. Futbol ezbere oynanan bir oyun olmaktan çıktı artık. Her şey sistem. sabah da söyledim. Messinin çalım atması, ardanın asist yapması. villanın gol atması. Bunlar sistemin parçaları. tesadüf değil. Bizim sorunumuz transfer değil. tabi transferde sorun ama öncelikli değil. öncelikli olarak bir sistemimizin olmaması. Yanlış anlaşılmasın hocaya laf söylemiyorum. Hocadan öncede bir sistem yoktu. Yeni bir sistem getirmeye çalışan bir hoca geldi başımıza. Onu da harcadılar. hoca büyük, oyuncular küçük oldu..

CL'de ki çoğu takım ile aramızda dağlar kadar fark var. 3'e 5'e transfer yapmakla onlar ile yarışılmaz. Kura kolay olmazsa gruptan falan da çıkamayız.

Şikeci fener bile ceza alacağını bile bile çift haneli bonservislerle oyuncu alırken biz Adnan Sezgin politikası yürütüyoruz.

CL'de ki çoğu takım ile aramızda dağlar kadar fark var. 3'e 5'e transfer yapmakla onlar ile yarışılmaz. Kura kolay olmazsa gruptan falan da çıkamayız.

Şikeci fener bile ceza alacağını bile bile çift haneli bonservislerle oyuncu alırken biz Adnan Sezgin politikası yürütüyoruz.

Bu hep vardı zaten bizde. Babadan oğula geçer gibi bir şey.

fenerden nefret ederim ama ortada bir gerçek var ki Arda fenerli olsaydı ve fenerin ihtiyacı olsaydı napıp edip getirirdi.

Şuan en kritik hamle bu. Arda benim için iyi futbolcudan öte biri Galatasaray için. Galatasaray lılık ruhu, adaptasyon probleminin olmaması, Fatih Terim'le baba-oğul gibi olması vs

Harun Özkan‏@harunozkan190558s

Aksama kura çekilsin son dakikalar baslar bence

nani arda contreao

baska da bisey istemiyoruz,kiy artik paraya baskan

bu yilki firsat birdaha zor gelir

sutlananlar ve kiralananlar:

riera

dany

ambramat

kazim

hamit

yigit

aydin

ufuk

aykut

umut

Rusyaya bak sen. Akdenize denizaltı avcısı göndereceklermiş. Milletin dış politikasına bak. blöf değil, alenen tehdit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt