Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Drogbayla Şino'yu çıkar ben sizin takıma leş diyomuyum , önce kendi takımına bak , 3 temmuzdan beri çektiklerimizi siz çekseydiniz şimdiye kadar klübü çoktan kapatmıştınız.

fenerliysen o zaman sunu yaz bir kenera...

bizim camia 500 küsür yildir ayakda durmus öyle böyle 3 temmuzlari yutmus bir camia. Galatasaray camiasi öyle lafda büyük degil baskalari gibi.

bu arada o3 temmuz sürecinide o senin cok sevdigin baskaninin imzasi var. fenerin ismini dünyada resmen degistirmis adam bravo yani.. adamlar fener diye yaziyor $ikeci diye okuyor artik. copyright azizbahce :DD

goygoy yaptiysan goygoyunu yigim o zamanda

İlk mesajdan hiç hoş olmadı bu ama :D

Ben işim olmadıkça takip ediyorum aslında hiç üye olma gereği duymamıştım ama bu senin kadroyu görünce cevap yazmak istedim. Bu kulübün aynı zamanda bir işletme olduğunu unutmamak lazım. Aldığın adamalrın hepsi genç hepsinden bi ton para isterler onu geçtim bizim kulübün suan ki mali yapısı senin o kovdugun adamları kovarken vereceğin tazminata bile müsait değil malesef.

Hem A2'ye yolluyolar hem de bırakmıyolar Sporting yönetimi süründürmeye çalışıyo herhalde Bruma'yı

bruma akıllı adam bizden resmi teklif gelinceye kadar sporting ile anlaşır zaten. adam bizi bekleyecek..

avukatı-menajeri teklif var diyor bizimkiler işi resmiyete dökemiyor. adamı biz mi sporting mi süründürüyor acaba??

böyle yönetim olunca transferde olmaz. bir ünal aysal var sanki transfer işi konuşacak. ortada yönetici yok...

KAP Zafer bayramında açık mı acaba? :)

fenerliysen o zaman sunu yaz bir kenera...

bizim camia 500 küsür yildir ayakda durmus öyle böyle 3 temmuzlari yutmus bir camia. Galatasaray camiasi öyle lafda büyük degil baskalari gibi.

bu arada o3 temmuz sürecinide o senin cok sevdigin baskaninin imzasi var. fenerin ismini dünyada resmen degistirmis adam bravo yani.. adamlar fener diye yaziyor $ikeci diye okuyor artik. copyright azizbahce :DD

goygoy yaptiysan goygoyunu yigim o zamanda

:happy:

Birinci torbadan benfica porto gelmesin.en azından bir tane atarlı takım gelsin motivasyonumuz artıyor.hem güçlü takımlarla oynamak ayrı bi seyir keyfi veriyor

Burak'ı sattıkları paraya Arda'yı alabileceklerse satsınlar aksi durumda olası başarısızlığın hesabını veremezler

Ya Burak olayı dün kapanmadı mı ısıtıp ısıtıp buralara geliyor yine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt