Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sırd murat terim'in bruma ilgisinden dolayı bile bruma alınmalıdır.takip ediyorum her mesajında bruma'ya birkaç cümle ayırıyor.

benim için takipte kalın..

şimdi bana şu sorunun izahını verin..

hasan şaş-fatih terim bruma ile ilgilendik teklif yaptık diyor basına??? başkan gidiyor lazio kanat oyuncuları için bülent tulun gitti diyor..

bruma bana göre faydalı- başkalarına göre balon olabilir ama sen pazara bruma diye çıkıyorsun, italyada danışmanın mağazadan candevera bakıp pizza yiyip dönüyor??

Galatasaray’ın Eskişehirspor maçı için kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Fernando Muslera, Eray İşçan – Gökhan Zan, Ceyhun Gülselam, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Sabri Sarıoğlu – Felipe Melo, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Kazım Kazım, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Emre Çolak, Nordin Amrabat – Didier Drogba, Burak Yılmaz, Umut Bulut.

ucuz mu renkdas

riera 3

hamit 3

aydin 1

sabri 1

balta 1,5

zan 1,5

kazim 1,5

en az 12,5 mio cöpe gidiyor

Renktaş ama şimdi performansa göre yorum yapmak kolay ben Riera'nın geldiği günü hatırlıyorum istersen ilk yorumları forumda araştır bak genel anlamda transferin son günleri olduğu için kariyeriyle ve bonservis ücretiyle uygun görülüyordu sadece yıllık fazla gibiydi ki o bile göze batmıyordu ne zaman kötü oynadı bu para verilir mi havası hakim oldu. Sonra Hamit geçen sezon Fenerbahçe kapacak diye yönetime büyük bir çoğunluk saydırıyordu. Geldi en iyi yerli transfer ucuza Fenerbahçe'yi değil bizi seçti sadece yıllığı biraz fazla ama değer havası hakimdi. Gökhan Zan aldığı parayı hak ediyor bence Hakan Balta'da en azından biraz faydalandığımız bir isim Sabri'de geçen sezon formayı aldığında elinden geleni yaptı. Kazım zaten bu sezon tutmazsa gidiyor Aydın kalırsa bence de yanlış olur ama hoca istemiştir bir bildiği vardır derim.

Galatasaray’ın Eskişehirspor maçı için kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Fernando Muslera, Eray İşçan – Gökhan Zan, Ceyhun Gülselam, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Sabri Sarıoğlu – Felipe Melo, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Kazım Kazım, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Emre Çolak, Nordin Amrabat – Didier Drogba, Burak Yılmaz, Umut Bulut.

ilginç amrabat kadroda ama 7 yabancı kimi kesecek acaba.

bursa yerine salzburgun katılması daha iyi olmuş yemişim ülke puanını dandik takımdan evinde 3 yiyenlerin ne işi var avrupada.

Bursa'yı Hikmet Karaman yaktı, ben Bursa'nın katılmasını ve başarılı olmasını isterdim.

Bursaspor yönetiminde hiç kafa yok bence şu an çok iyi takım var ellerinde 2-3 tane sağlam adam alsalar iddia ediyorum şampiyonluğua oynarlardı.

Pinto'yu yollayıp Karabükten Lua Lua ve Galatasaray'dan Elmander'i alabileselerdi ve geçen sezon ki Edu'yu ellerinde tutsalardı Şampiyonluğun en güçlü adaylarından olurlardı.

Bu lua Lua'yı ber ben mi beğeniyorum,kimse kızmasın ama şu an Drogba'Dan daha formda hem hız hem vuruş olarak.

transfer filan edilmiş diyip duruyorlar?? ben 3 senedir trasnfer edilipte çıkna oyuncu görmedim. herhalde torpilli bunlar..

Hoca ilk geldiği zaman alt yapının durumu iyi değil önümüzde ki 3 yıl boyunca bir şey çıkması zor gibi bir açıklama yapmıştı. ya da başkan yapmıştı bunu tam hatırlamıyorum. Sabretmek lazım.

Bence Arda için 16M€ + Burak Yılmaz 1 yıllık ücretsiz kiralık olarak Atletico Madrid ile anlaşalım. Burak için de 25M€ satın alma opsiyonu koyalım. Burak 1 yılda top saklamayı, verkaçı ofsaytı falan öğrenir. Zaten Arda gibi gelişim gösterirse seneye 25M€ eder. O parayı verip alırlarsa da sağlık olsun deriz. Alan memnun veren memnun olur.

Bir de bu ticareti bir şekilde takasa bağladık mı hamsiler de hava alır, al sana kaymaklı ekmek kadayıfı.

Niye Burak Galatasaray da verkaçı öğrenemediyse şu anda A.Madrid'De hiç öğrenemez drogba ve sneijder'le oynuyor adam orda kimle oynayacak?

Bursa'yı Hikmet Karaman yaktı, ben Bursa'nın katılmasını ve başarılı olmasını isterdim.

Bursaspor yönetiminde hiç kafa yok bence şu an çok iyi takım var ellerinde 2-3 tane sağlam adam alsalar iddia ediyorum şampiyonluğua oynarlardı.

Pinto'yu yollayıp Karabükten Lua Lua ve Galatasaray'dan Elmander'i alabileselerdi ve geçen sezon ki Edu'yu ellerinde tutsalardı Şampiyonluğun en güçlü adaylarından olurlardı.

Bu lua Lua'yı ber ben mi beğeniyorum,kimse kızmasın ama şu an Drogba'Dan daha formda hem hız hem vuruş olarak.

iyi oyuncu ama çok bencil. çok abartıyor.

hasan şaş-fatih terim bruma ile ilgilendik teklif yaptık diyor basına??? başkan gidiyor lazio kanat oyuncuları için bülent tulun gitti diyor..

bruma bana göre faydalı- başkalarına göre balon olabilir ama sen pazara bruma diye çıkıyorsun, italyada danışmanın mağazadan candevera bakıp pizza yiyip dönüyor??

Hocam bence lazio'da kanat oyuncusu baktık olayı hikaye altında başka şeyler vardır büyük ihtimal.kanat için adaylar net bruma nani arda farfan kampl bunların içinden nani ve arda çok zor diğerleri belki

Hoca ilk geldiği zaman alt yapının durumu iyi değil önümüzde ki 3 yıl boyunca bir şey çıkması zor gibi bir açıklama yapmıştı. ya da başkan yapmıştı bunu tam hatırlamıyorum. Sabretmek lazım.

biizm alt yapıyı bırak, a takımın ilk 11 dışında 3 oyuncu dersin..

zaten bizi yanıltan hep şu türkiye için yeterli, görüyoruz yeterli olduğunu lige başlarken hiçbir zaman iyi top oynayıp gelecek için umut saçan yerlilerimiz olmuyor genel kadroda..

bu seneni kazanımı g.zandır. başkada oyuncu yok. diğerlerinin artı bir özelliğini görmedim yedekte olanların..

teknik direktörsüz çıksalar bile o dandik takımı elemeleri gerekirdi.

pinto kalmalı ama yanında onu zorlayacak yerli alternatif olmalıydı.şu kadroda pinto alternatifsiz semih şentürkü alsalardı onlar adına çok yerinde olurdu.

Lua lua'yı bende çok beğeniyorum ligde en beğendiğim bir kaç yabancıdan biri değeri pek bilinemedi.

teknik direktörsüz çıksalar bile o dandik takımı elemeleri gerekirdi.

pinto kalmalı ama yanında onu zorlayacak yerli alternatif olmalıydı.şu kadroda pinto alternatifsiz semih şentürkü alsalardı onlar adına çok yerinde olurdu.

Lua lua'yı bende çok beğeniyorum ligde en beğendiğim bir kaç yabancıdan biri değeri pek bilinemedi.

Necati de olur.

lazio'ya kanat oyuncusu için gittikleri hikaye renktaş çok net burak için gidildi ama malum kap olayı yüzünden bu bahaneyi uydurmuşlar.zaten lazio ile görüştük dediği adamlara bakarsan ikisi de defans oyuncusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt