Ertuğrul Kaya
Tecrübeli Üye
- 30 Haziran 2009
- 6.680
- 2
- 1.333
Necati de olur.
necati pert olmuş hacı semih bile şu haliyle ondan iyidir yine de.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Necati de olur.
Niye Burak Galatasaray da verkaçı öğrenemediyse şu anda A.Madrid'De hiç öğrenemez drogba ve sneijder'le oynuyor adam orda kimle oynayacak?
Renktaş ama şimdi performansa göre yorum yapmak kolay ben Riera'nın geldiği günü hatırlıyorum istersen ilk yorumları forumda araştır bak genel anlamda transferin son günleri olduğu için kariyeriyle ve bonservis ücretiyle uygun görülüyordu sadece yıllık fazla gibiydi ki o bile göze batmıyordu ne zaman kötü oynadı bu para verilir mi havası hakim oldu. Sonra Hamit geçen sezon Fenerbahçe kapacak diye yönetime büyük bir çoğunluk saydırıyordu. Geldi en iyi yerli transfer ucuza Fenerbahçe'yi değil bizi seçti sadece yıllığı biraz fazla ama değer havası hakimdi. Gökhan Zan aldığı parayı hak ediyor bence Hakan Balta'da en azından biraz faydalandığımız bir isim Sabri'de geçen sezon formayı aldığında elinden geleni yaptı. Kazım zaten bu sezon tutmazsa gidiyor Aydın kalırsa bence de yanlış olur ama hoca istemiştir bir bildiği vardır derim.
necati pert olmuş hacı semih bile şu haliyle ondan iyidir yine de.
eboue veya chedjou kesin. semih oynar zan ile benim tahminim.
Galatasaray’ın Eskişehirspor maçı için kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:
Fernando Muslera, Eray İşçan – Gökhan Zan, Ceyhun Gülselam, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Sabri Sarıoğlu – Felipe Melo, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Kazım Kazım, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Emre Çolak, Nordin Amrabat – Didier Drogba, Burak Yılmaz, Umut Bulut.
eboue veya chedjou kesin. semih oynar zan ile benim tahminim.
7 yabanci var kadroda. Demek ki daha karar vermedi kimin oynayacagina. Gerci banko puan kaybi yine
zan oynarsa puan kaybı ihtimali dahada yükselir
Hahaha müthis birsey geci elime yaInfantino Barcelona´yi cekiyor, o sirada birisi acayip küfür ediyor ama cekme cekme diye
Ceza alir miyim paylasirsam? 3 dakikadir ölüyorum gülmekten![]()
Hahaha müthis birsey geci elime yaInfantino Barcelona´yi cekiyor, o sirada birisi acayip küfür ediyor ama cekme cekme diye
Ceza alir miyim paylasirsam? 3 dakikadir ölüyorum gülmekten![]()
paylaştılar onu sabah reis.![]()