Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünal Aysal: "Biliyorsunuz en önemli transferler son günlerde yapilir. Kanat ihtiyaclarimizi mutlaka giderecegiz" GSTV

kanat ihtiyaçlaırmız derken? 2 trasnfer demek oluyor..

arkadaş nasıl olacak o iş..

bir yerli-bir yabancı kanat gerek..

arda-bruma

arda-nani başka yolu yok bunun gruptan çıkmak için.

yukarda yazdığım kanatlar olursa şansımız %20 den %40 çıkar açık ve net...

bomba geliyor beyler.

Ünal AYSAL: "Transfer daha tamamlanmadı. En önemli transferler son zamanda yapılır. Büyük bir aksilik çıkmazsa kanat oyuncusu alacağız."

DI MARIAAAAAAAAAAAAA

NANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

inanak mı???

ne transferi yahu..

onur sana gerçekçi bir yorum yapayımmı???

real-juve maçlarına te kforvet ile çıkmalısın orta sahayı kaptırmamak için, ve mutlaka kanat gerek.

ve en önemlisi ligde çok yıpranırız bunun için rotasyon çok önemli ve ligde rahat oyun izlemek istiyorsak kanattan iyi gelen oyuncu gerek..

CL´de bütün maclari öyle oynayacaksin zaten. Cift forvet, arkalarinda Sneijder gibi bir cilginligi affetmez bunlar.

Ben Galatasaray´in seviyesine güveniyorum. Mustafa Sarp´li Galatasaray degiliz. Bazilari asiri abartiyor, bizi de cok kücümsüyor.

Bence biz Juventus´u ne kadar düsünüyorsak, Juventus da Galatasaray´i bir o kadar düsünüyordur.

Drogba, Sneijder, Melo, Muslera, Eboue, Selcuk gibi oyunculari ne saniyor bazilari?

Hele gercekten büyük bir transfer daha yaparsak kanatlara, ben Juventus´u gecebilecegimizi düsünüyorum.

Başkanın yerli kanattan kastı Aydın Yılmaz sanırım.Üstüne basa basa Arda gelmeyecek dediğine göre,akla gelen başka kişi yok.

bomba geliyor beyler.

Ünal AYSAL: "Transfer daha tamamlanmadı. En önemli transferler son zamanda yapılır. Büyük bir aksilik çıkmazsa kanat oyuncusu alacağız."

DI MARIAAAAAAAAAAAAA

Tamam bu iş yatar.

bomba geliyor beyler.

DI MARIAAAAAAAAAAAAA

Benimde tahminim bu sekilde

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

az once baskan gs tv de konustu yerli kanat falan demedi.kanat ihtiyaclarimizi kapatacaz dedi

Kanat açığımız var dedi, yabancı sınırından bahsetti yine ntvspor'da, 2 yabancı beklemeyin. 1 bile zor da.

15686858-alte-bombe-ab-zu-explodieren-comic-book-explosion-old-style-bomb.jpg

Arda gelmez dediler kaç kez kulübüde bırakmaz boşa Arda demeyin başka oyuncudur.

bomba geliyor beyler.

DI MARIAAAAAAAAAAAAA

Di maria su saatten sonra olmaz nanide zor frei gelir biter transfer bosa umutlanmayin

Samsung Galaxy Note 2 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt