Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir Nani yada Arda hamlesi, bize Cl kupasını kazandırmasada grupta 2.olmayı sağlar ve ligde de şampiyonluğu getirir.

Sadece 1 kanat oyuncusu herşeyi değiştirir. Şurda kaldı 3 gün, hadi Aysal...

bakalım juve bu sefer şunu mu diyecek?

"suriyede savaş var türkiyede suriyeye yakın, gelmicem banane :("

Yani bizim milletimizin hic ayari yok. Öyle bir konusuyorlar ki, sanki Servet´li, Sarp´li, Özbek´li Galatasaray´iz da, Juventus 6-7 tane sallayip dönecek.

Yok daha neler. Karsimizda saygi durusu yapacaklar ilk önce. Drogba aklini alir adamin. Sneijder, Selcuk, Melo, hey yavrum hey. Chedjou, Muslera.

Ne sandiniz siz Galatasaray´i ya? Tamam zorlu grup anladik da, "Sonuncu oluruz, paramparca ederler, tamam bittik vs" ne oluyor arkadas?

selcuk-inan-fb.jpg

VS

12280130_7b6e1.jpg

Pirlo Selçuk'u top diye oynar tarafsız olmak gerekirse.

bursa deplasmanina hangi sampiyonluk adayinin 3 puan garantisi var.daha 2.hafta kredi falan ne oluyoruz

Beni diğer adaylar ilgilendirmez, ben kendi takımıma bakarım. Aşırı formsuz durumda ki Bursa'yı, hele de öne geçmişken yenememişsen kredi kaybetmişsin demektir. Bu haftalar telafisi olan haftalar ama kredi kaybedilmeyen haftalar değil.

selçuk bu yıl iyi başlamadı. çok yavaş oynuyor bu yıl temposunu yükseltmeli

bizi bu tempoda yakalamazlarsa iyi olur, dedem bile daha hizli oynar vallah

biraz degil baya hizlanmamiz lazim

Eriksen saglik kontrolunden gecti az once

12.5 milyon euro ya transfer oldu Tottenham a

Yani bizim milletimizin hic ayari yok. Öyle bir konusuyorlar ki, sanki Servet´li, Sarp´li, Özbek´li Galatasaray´iz da, Juventus 6-7 tane sallayip dönecek.

Yok daha neler. Karsimizda saygi durusu yapacaklar ilk önce. Drogba aklini alir adamin. Sneijder, Selcuk, Melo, hey yavrum hey. Chedjou, Muslera.

Ne sandiniz siz Galatasaray´i ya? Tamam zorlu grup anladik da, "Sonuncu oluruz, paramparca ederler, tamam bittik vs" ne oluyor arkadas?

sorun o değil onur..

bence s04-manu gibi 2-3 tane starları yok adamların her oyuncusu star...

saydığın isimlere bak sorun bunlarda değil,

----------muslera-------

---------chedjou------

--------melo--selçuk-----

-----------snejder-------

----------drogba-------

şu takıma 2 kanat takviyesi olsa (sol bek te olabilir 1 i) eboue nin performansına göre uçarızz.. başa baş oynarız yine ama

real-juve gibi takımların en büyük özelliği kanatlar- bizde olmayan.

ben kötü oynacağımızı düşünmüyorum ama her an-her saniye onlar durumu değişterecek kalitedler..

kontra yapsan topu alıp çalım atacak adam yok.

ulan bi defa da şöyle parayı çıkarıp atın masaya alın getirin istediğiniz oyuncuyu. hep sürüncemede bırakıyorsunuz bütün transferleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt