Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LA

SİZE BİDAHA YAZIYORUM..

İTALYAN BASINANA KONUŞAN MOROTTİ (JUVE BAŞKANI )

NANİ İÇİN MANU İLE GÖRÜŞTÜK AMA, DAHA SONRA NANİ SÖZLEŞME UZATACAĞI İÇİN VAZGEÇTİK..

NANİ MANU DA KALIYORMUŞ...

Sağ kanatta Hamit sol kanatta Amrabat oynasın, sonra da yardıran kanat oyuncumuz yok diye ağlanalım. Parlak bir genç yetenek alıyorsun pamuk eller cebe girecek bu iş böyle. En taze örnek Bernard geliyor aklıma, bir dönem hepimiz çok istemiştik. 25 milyona gitti Shakhtar'a. Yine Fred 15 milyona gitti. Quintero Porto'ya iyi bir bonservisle gitti. Örnekler artar. Emenike'nin, Krasic'in o kadar para ettiği ortamda Bruma'ya ödenen para fazla değil.

BS2q1ogCUAAJINx.jpg

[media]https://www.youtube.com/watch?v=v7y0CCFYeTU[/media] [media]https://www.youtube.com/watch?v=jtBW1DOLSIM[/media]

nani 26 yasinda nasil son duragi biz oluyoruz.sniejder 28 yasinda adam geleli 6 ay oldu hergun transfer teklifi geliyor adama

nani satmak için almazsın

yanlış anlaşılmasın iş yapmaz falan demiyorum

4yıllık anlaşma yap 30 olur sonra aldığının yarı fiyatına satarsın

ha nani kendini kanıtlamış biri ama Bruma'da u20 dünya kupasının göze çarpan 5-6 futbolcusundan biri

bence çok mantıklı transfer eğer olursa

naniye 7 teklif edip brumaya 12 ilginç o fiyata nani biterdi. cl'de bruma bu yıl iş yapmaz

yazıklar olsun. 12m euro bruma için ? Yuhh diyorum.

İnanasım gelmiyor. Bizim başkan bir topçuya o kadar para vermez diyorum.

Bruma kimdir arkadas ya ?

ne kadar seviyoruz insanları abartmayı.

Yav bu adam portekizde ne yapmış ? Benfica Porto almadı da biz alıyoruz .

U21 yasında dünkü çocuklara karsı 2 top oynadı diye adamı yere göğe sığdıramıyorlar aklım almıyor.

Bu adam bu haliyle GS a yaramaz. yazıklar olsun. Bu adamda şansını deneyeceğine git kerim de dene ona bile razıyım.

Yav kaç kişi Allah aşkına u21 den önce brumanın adını duydu ?

Porto gibi yetenek avcısı bir takım bu topçu bu kadar iyi olsa kaçırırmıydı?

Yılın kazığını yedik hayırlı olsun.

Bruma için gider eboue yi de yedek bırakırız maçlarda.

Sol taraftan sonra sağımızı da çökertiriz. üstüne eboue yi küsdürürüz.

Sİnirlerim zıpladı tansiyonum çıkdı bir anda.

Asrın kazığını attılar bize gene eğer bu paraya gelecekse. Ki ben gelmesini hiç istemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt