Bruma gerçekse eboue'yi bile kesebiliriz bu cocuk için. Yeter ki gelsin yardırsın
eboue>buruma bu yıl. bir kaç yıl yardırmasını beklemeyin bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bruma gerçekse eboue'yi bile kesebiliriz bu cocuk için. Yeter ki gelsin yardırsın
ardayi 13milyona verdik kac yasindaydi.adam ispanyaya gider gitmez 25m oldu fiyati bu isler boyle
aferin hep boyle takipte ol benim mesajlari
BAKIN BAKALIM GOREBİLECEKMİSİNİZ..********************* DA BRUMA İLE İLGİLİ HABER VARMI
********************* Spor Gazetesi | Açık Mert Korkusuz
30milyona falan turkiyeden kimse futbolcu almaz hayal kurmayin.cl yi kasip kavuran buraka bile 11m teklif geliyor nereye 30 milyona satiyosun
nani satmak için almazsın
yanlış anlaşılmasın iş yapmaz falan demiyorum
4yıllık anlaşma yap 30 olur sonra aldığının yarı fiyatına satarsın
ha nani kendini kanıtlamış biri ama Bruma'da u20 dünya kupasının göze çarpan 5-6 futbolcusundan biri
bence çok mantıklı transfer eğer olursa
birde burdan deneBAKIN BAKALIM GOREBİLECEKMİSİNİZ..********************* DA BRUMA İLE İLGİLİ HABER VARMI
BAKIN BAKALIM GOREBİLECEKMİSİNİZ..********************* DA BRUMA İLE İLGİLİ HABER VARMI
yazıklar olsun. 12m euro bruma için ? Yuhh diyorum.
İnanasım gelmiyor. Bizim başkan bir topçuya o kadar para vermez diyorum.
Bruma kimdir arkadas ya ?
ne kadar seviyoruz insanları abartmayı.
Yav bu adam portekizde ne yapmış ? Benfica Porto almadı da biz alıyoruz .
U21 yasında dünkü çocuklara karsı 2 top oynadı diye adamı yere göğe sığdıramıyorlar aklım almıyor.
Bu adam bu haliyle GS a yaramaz. yazıklar olsun. Bu adamda şansını deneyeceğine git kerim de dene ona bile razıyım.
Yav kaç kişi Allah aşkına u21 den önce brumanın adını duydu ?
Porto gibi yetenek avcısı bir takım bu topçu bu kadar iyi olsa kaçırırmıydı?
Yılın kazığını yedik hayırlı olsun.
Bruma için gider eboue yi de yedek bırakırız maçlarda.
Sol taraftan sonra sağımızı da çökertiriz. üstüne eboue yi küsdürürüz.
Sİnirlerim zıpladı tansiyonum çıkdı bir anda.
Asrın kazığını attılar bize gene eğer bu paraya gelecekse. Ki ben gelmesini hiç istemiyorum
satma oynasin illa neden satiyoruz.adam belkide cl de 2 macta oynadigi futbolla parasini cikaracak.biz nezaman bir oyuncudan kar etmisizki brumadan kar edecez
Abiler bruma yanında coentrao da gelirse ne dersiniz?
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi