Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam sezon sonu buradayım favoırilere ekledim bu mesajı.

Görecem bu forumdaki brumacıları sezon sonu.

söz konusu olan şey brumacı ve başka birci olmak değil . genç ve gelecek vadeden bir oyuncudan bahsediyoruz. ben sadece ribery olayında olduğu gibi hata yapmayalım bunun derdindeyim. yoksa galatasarayımıza faydalı olmayacak biri için değil derdimiz.

Bruma süper olacak olmasına da, 12m€'yu Ahmed Musa'ya versek alamaz mıydık acep?

uzun vaadede kesinlikle bencede. ama nani su an hem tercübesi ile hemde kalite olarak daha önde. bruma ama nanide den daha iyi olacak büyük ihtimalde gelisimini tamamladikdan sonra. fizigi daha tam oturmamis gibi

Yaşına göre çok iyi fiziği var bence. Daha 18 yaşında.

Cidden Bruma çok katkı sağlar bize, genç oyuncu bize uymaz mantalitesini de yıkar [yok sabredemeyiz,yok bu takım hep tecrübeli topçulardan fayda gördü gibi]

Draxler ve Bruma birbirine iki yakin oyuncu Draxleri istedik haberleri vardi gecen sene galiba yalandi. Ama Draxler'den tek eksigi bence fizigi ve tecrubesi..

Keita'nin gencini ve potansiyel olarak daha ust seviyede bir oyuncu transfer ediyoruz..

Taraftar sabetsin sadece..

la fatih adam aylardır oynamadı diyen senmiydin kardeş yuhh diyorumm??

adam u-20 ye katıldı yazın?? şimdide antrenma yapıyor kendi..

zaten milli maç araları var. piri reis halleder onu 19 yaşındaki velet göbek yaapcak hali yok, zıpkın gibidir..

yav parasi ne olacak millet bernardlara 20 milyon veriyor bizde verecegiz ki kadro kalitesi tam yerine gelsin.

bernard dediğin adam brezilya milli takımında oynuyor.bruma nerde oynamış şu u20 dışında bilen varmı ciddi merak ediyorum.yani bende alınsın diyorum ama 12 ne yaw,patlarsa napacaksın elinde real misin mancherter mı 12 vereceksin ne oalcağı belli olmayan adama.sadece 1 turnuvada yıldızlaşmış adam vereceksin o kadar para.aydın yılmaz ı genç milli de izlesen lan ne topçu arkdaş derdin emin ol ne oldu hiç.o yaş aralığı tehlikeli yaşlar ve istikrarsız yaşlar rsikalınır ama tutupta 12 vererek alınmaz o risk.bir arkadaş yazmış yarmelenko diye evet benim 2 yıldır seyrettiğim ve inanılmaz beğendiğim bir adam.keşke ilgilenilseydi ama malesef yumurta kapı meselesi gibi son güne bırakmayı başardık gene transferi.

Cristiano Ronaldo, Nani, Ricardo Quaresma ve Silvestre Varela... Bu oyuncuların ortak özelliği; hepsinin de Sporting Lizbon altyapısından yetişmiş önemli ve etkili kanat oyuncuları olmaları. Şimdi de kısa süre içerisinde bu isimlere belliki Bruma da eklenecek.

Geçtiğimiz sezon profesyonel sözleşmeye imza atan genç oyuncu, ülkesinin Sporting Lizbon takımında forma giyiyor. 13 yaşında Sporting Lizbon altyapısına gelen Bruma, Sporting B takımına yükselene kadar farklı yaş kategorilerinde Sporting formasıyla 80'in üzerinde gol atmış bir futbolcu. Sporting Lizbon A takım forması ile 2012-2013 sezonunda toplam 13 maça çıkan Bruma, bu maçlarda 1 gol, 4 asist ve 1 de sarı kart ile oynadı. Yine geçen sezon Sporting Lizbon B takımı forması ile ise 25 maçta 6 gol, 2 asist, 2 sarı, 1 kırmızı kartlık bir performans sergiledi.

Bruma'yla adı anılan kulüplerin başında Galatasaray geliyor. Ülkesinin 2 önemli takımı Porto ve Benfica, Fransız PSG ve Marsilya, PL ekiplerinden Chelsea ve Manchester City Bruma'yla ilgilenen önemli takımlardan sadece birkaçı...

Bruma, her iki kanadı da etkili kullanan önemli bir yıldız adayı. 19 yaşındaki yetenek gerçek bir hücum oyuncusu. Her iki kanatta da oynayabildiği gibi, 4-3-3'ün sağ ve sol kanat forvetlerinde de oynayabiliyor. En etkili olduğu mevki ise 4-3-3'ün sol forveti. Kanat-forvet olarak oynadığı zaman kişisel yetenekleri sayesinde skoru her an değiştirebiliyor, veya takım arkadaşlarına asistler yapabiliyor. Genç yetenek özellikle süratiyle ön plana çıkıyor. Fiziğini çok iyi kullanan yetenekli futbolcu, Avrupa futboluna gelecekte damga vurabilecek bir isim. Gol atan, attıran bir futbolcu. Çizgiyi çok iyi kullanabildiği gibi, içeriye katederek kendisine ve takım arkadaşlarına, ister set hücumunda, ister kontraatakta pozisyonlar yaratabiliyor. Driplingi müthiş. Ortaları isabetli, şutları çok iyi, birebirde oldukça etkili, hızlı, çabuk, güçlü, çevik, oldukça teknik ve atletik bir isim Bruma. Kontraataklarda her takıma lazım hızlı bir hücum silahı. Geriden yeterli destek almasa bile, tek başına rakip takımlar için ciddi tehdit yaratabiliyor. Kolay adam eksiltebiliyor, forvet kadar iyi bir bitirici. Son topu nasıl kullanması gerektiğini genç yaşına rağmen iyi biliyor. Oyun zekası iyi. Defansif olarakta çok kötü değil. Ama sürekli hücumu düşündüğü için kaptırılan toplarda arkasında çok boş alanlar bırakabiliyor. Bu durum arkasında oynayan bek oyuncularına biraz fazla iş düşmesine neden olabiliyor. Yetenekli birçok oyuncuda olduğu gibi bazen takım futbolundan uzaklaşabiliyor, gereksiz top kayıpları yaşayabiliyor.

- EDİT: https://www.sporgs.com/yazar.asp?yaziID=561#sthash.uH6GiVB4.dpuf

Bruma müthiş bi oyuncu olacak,çok büyük yetenek bu transfer olursa yönetime benden rep+

Evet Bruma fena topçu gibi durmuyor ama şu forumda ve insanlarda oluşan beklentiyi dünya üzerinde karşılayabilecek bir kaç oyuncu anca vardır heralde o oyuncu olmasını bekliyor herkes öyle olmadığını görünce ne yapacaklar acaba

Deulofeu ve Draxler haricinde ayni yas kategorisinde daha iyi olan kac oyuncu var?

bernard dediğin adam brezilya milli takımında oynuyor.bruma nerde oynamış şu u20 dışında bilen varmı ciddi merak ediyorum.yani bende alınsın diyorum ama 12 ne yaw,patlarsa napacaksın elinde real misin mancherter mı 12 vereceksin ne oalcağı belli olmayan adama.sadece 1 turnuvada yıldızlaşmış adam vereceksin o kadar para.aydın yılmaz ı genç milli de izlesen lan ne topçu arkdaş derdin emin ol ne oldu hiç.o yaş aralığı tehlikeli yaşlar ve istikrarsız yaşlar rsikalınır ama tutupta 12 vererek alınmaz o risk.bir arkadaş yazmış yarmelenko diye evet benim 2 yıldır seyrettiğim ve inanılmaz beğendiğim bir adam.keşke ilgilenilseydi ama malesef yumurta kapı meselesi gibi son güne bırakmayı başardık gene transferi.

iyi ozaman hamitle devam ?!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt