Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaşına göre çok iyi fiziği var bence. Daha 18 yaşında.

Cidden Bruma çok katkı sağlar bize, genç oyuncu bize uymaz mantalitesini de yıkar [yok sabredemeyiz,yok bu takım hep tecrübeli topçulardan fayda gördü gibi]

Türkiyede bir kere acik ara en iyi kanat oyuncusu olur. ben bunu gecen sene benfica-sporting macinda izlemisdim.

muthis yaydiriyordu kanata. yani öyle böyle degil. sportingin forvet oyuncusu cok kötüydü ki cabasi bosuna gitmisdi maalesef.

bir kere tempo sorunumuzu hal eder . ama avrupada fizigi yetermi simdi ?! umarim yeterli olur ama zanetmiyorum. 1 sene en az daha pismesi gerekir.

juveya karsi baya zorlanir.

dipnot: bu arada brumayi sadece biz izelemedik veya istemedik. chelsea de istedi ve real de ilgilendi bruma ile. birileri burda ya iyi olsa baskalari nyie istemedi diye tuturmus da. bruma portugisin en yetenekli kanat oyuncularindan birisidir. ilerde ne olur bundan cok merak ediyorum acikcasi.

Deulofeu ve Draxler haricinde ayni yas kategorisinde daha iyi olan kac oyuncu var?

Juan Quintero var mesela ayrıca dünya üzerinde eminim Bruma'dan çok daha yetenekli futbolcular vardır o yaş kategorisinde sadece şu an adını duymadığımız için yok gibi geliyor ama sonra karşına bir yerde çıkıyor o oyuncu "biz niye görmedik bunu yeaaa" oluyor u-20 dünya kupasına kadar kim tanıyordu sanki burda Bruma'yı ?

Ha unutmuşum mesela PSV'nin genç yetenekleri en az Bruma kadar var şu an fazlası olanlarıda mevcut olabilir.

abola.pt

Turcos dão Bruma no Galatasaray por 12 milhões

türk gazetesine göre diyor..

********************* gazatesi salak değildir herhalde, kesin bişey olmazsa ücrete akdar yazmaz.

********************* şunuda diyebilirdi. bruma galatasaray yakın diye..

söz konusu olan şey brumacı ve başka birci olmak değil . genç ve gelecek vadeden bir oyuncudan bahsediyoruz. ben sadece ribery olayında olduğu gibi hata yapmayalım bunun derdindeyim. yoksa galatasarayımıza faydalı olmayacak biri için değil derdimiz.

Hocam sizi yermek için söylemedim zaten.

Ama herkes bazı şeyleri karısdırıyor.

Ribery olayı büyük bir yaradır ve istisnadır. başkanın ahtasıdır.

Elimizdeyken giden bir oyuncudur.

Ve Ribery bize geldiğinde takımında banko oynayan harikalar yaratan bir topçuydu.

Bakın piyasaya yeni çıkmıs daha takımında 15 maç bile oynamamaış ligde kendini ispat edecek hiçbirşey yapmamıs bir topçudan bahsediyoruz biz burda.

Ben size olayı söylim. U20 nin burada yapılmasını fırsat bilen menejerler verdiler parayı yaptırdılar haberi abarttılarda abartılar sonrada bize kakaladılar.

bruma gelsin şöyle 4-5 maça çıksın Fatih terim onu bir yıl boyunca yedekde oturtup bir daha da kadroya alırsa bende fenerbahçe formasıyla gezecem 1 hafta.

Bu transfer inşallah ama inşallah gerçekleşmez.

Ünal AYsal gelince salak salak topçulara etmicek paralar vermeyi bırakıyoruz artık die seviniodum ama galiba grupları görünce oda korkdu .

En çokda şaşırdıgım.

Juventus ve REale karşı herkesin brumadan medet umması .

Adamın dizleri titremekden top süremez valla..

Quintero

bruma .

Farkları biri digerinden daha daha daha iyi bi takımda oynadı .

O ülkede çok yıldız çıkıyor , digerinde ona nazaran çok az

digeri 5 e bu 12 .

nedir bu tantana :D

abola.pt

Turcos dão Bruma no Galatasaray por 12 milhões

türk gazetesine göre diyor..

********************* gazatesi salak değildir herhalde, kesin bişey olmazsa ücrete akdar yazmaz.

********************* şunuda diyebilirdi. bruma galatasaray yakın diye..

Bu sene Alper ve Arda'yı bize transfer etti, Burak'ı Fiorentina'ya yolladı. Bunları da unutmamak gerek.

Neyse maliyet hesabına fazla takılmadan Bruma'nın keyfini çıkaralım.Nasılsa salaklardan çıkıyor para. :asd:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=4v8REInmBq8[/media]

RM 15

Gs 9

juve 9

kobehavn 1

son mac juveyle arenada

boyle olsun aga :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt