Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
he ayni wellingtonun melodan daha iyi olmasi gibi :) neyse...fikrine saygi duymak gerekir tabikide.

Well geçen seneki melo dan tabii ki iyi. Vitinhonun brumadan daha güçlü ve iyi olduğu gibi aynı..

.

.

.

.

Ama bu sene şimdilik melo iyi gidiyor. İstikrar devam ederse buradan özür dileme sözüme sadığım halen. UNUTMADIM YANİ....

Aynı sorun herkeste varsa arayüzdendir, ama yoksa senin internet bağlantından olabilir. Çok sağlıklı bi internetim yok bu ara, net olarak açılma sürelerini bilmiyorum.

Sağolasın Mertcan

arkadaşlara sordum ama herhangi bir cevap alamadım foruma girme konusunda

internetim fibernet yani hızım oldukça iyi ama anlamadım yinede sağolasın...

es es macindan önce bilgilendirme olmayacak bence ciddiden bir seyler varsa.

bruma ve nani karsilastirilirmi site kafayi yemis,neymis bruma gencmis patlama yapacakmis,arkadas 26 yasinda patlama yapmis hali zaten nani oluyor

Wellington Melo'dan iyi diyen adamlar gelmiş şimdi Vitinho'nun Bruma'dan iyi olduğunu söylüyo sorsan 1 kere bile izlememiştir ikisini.

Well geçen seneki melo dan tabii ki iyi. Vitinhonun brumadan daha güçlü ve iyi olduğu gibi aynı..

.

.

.

.

Ama bu sene şimdilik melo iyi gidiyor. İstikrar devam ederse buradan özür dileme sözüme sadığım halen. UNUTMADIM YANİ....

gecen sene kötü dedigin melo bile wellington dan daha iyi. wellington canli olarak kac kez izledinigini bilmiyorum ciddiden ama youtubedeki videolar gibi degil bu cocuk.

ha videolardaki wellington yasadigi sakatlikdan önceki durumuydu. belki etki olmusdur sakatligi. en azindan 5-6 macini izledim bunun. izledigimiz en kötü melonun kücük melosu olamaz ayiptir söylemesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt