Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalniz *********************'nin haberi net bir sekilde balon beyler. 12 milyon Bruma icin vermez bir kulüp, hele biz hic vermeyiz, hic mantikli gelmedi. Daha 9'a cikamiyoruz, gidip Bruma'ya 12 ilyon sayip risk'e girecek yönetim yoktur Türkiye de.

İbrahim Seten'e bende pek güvenmem fakat Ünal Aysal ile arası baya iyi diye biliyorum..

Abi kusura bakma adam olurmu sence Bruma? yada şöyle sorayım Bruma mı? Nani mi?

Haber zaten yalan ama Nani tabi ki. Bruma'nin potansiyeli yüksek ama biz hic bir zaman yetistirici bir kulüp olmadik. Bizde ne olacagi belli degil/olmaz. Nani ise hazir. Öyle ihtimal varsa düsünmem bile. Yabanci sinirlamasi olmasa Bruma diyebilirdim.

ayrica 12 milyona aldigin adami kaca satacaksin.bugun arda turkiyede oynasa bu yasinda 5-6m milyon anca ederdi,ispanyada oynuyor 24m piyasasi var olay bu.he bruma gibi potansiyelli adamlari ilk sen bulursun1-2milyona kaparsin 15milyona satsan biler kardir,12m aldigin brumayi 30milyona satabilecegimizi sananlar ruyalar aleminde

Aynen öyle en baba 15 verirler sıkıyosa satma adam oynarmı sende o moralle diyelim manu verdi 15 i gönderme bakalım oynuyormu adam..

Şu klibi izleyin ilk maç görüntüsünden sonra bu adam olur dedim.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=-yN69eDW7Og[/media]

üstad adamın en güzel özelliği topla beraber hızlanırken ne yaptığını bilmesidir. bizde bu eksik zaten..

adam olanların hepsinde bu özellik var anide hızlanma. hızlı futbol için bu önemli.

dün neymarı izliyorum topu alıyor mal mal bakıyor..

amrabat ta hızlı ama sağ-sol yapıp kendini yavaşlatıyor topu ayağında değil koşu alanında durduruyor..

Haber zaten yalan ama Nani tabi ki. Bruma'nin potansiyeli yüksek ama biz hic bir zaman yetistirici bir kulüp olmadik. Bizde ne olacagi belli degil/olmaz. Nani ise hazir. Öyle ihtimal varsa düsünmem bile. Yabanci sinirlamasi olmasa Bruma diyebilirdim.

Mantıklı ama ben Bruma diyorum, bu Nani yi beğenmediğim anlamına gelmez.Ama bu çocukta iş var

bruma formayı giymiş :)

BS3VuamCUAAsZfi.jpg

üstad adamın en güzel özelliği topla beraber hızlanırken ne yaptığını bilmesidir. bizde bu eksik zaten..

adam olanların hepsinde bu özellik var anide hızlanma. hızlı futbol için bu önemli.

amrabat ta hızlı ama sağ-sol yapıp kendini yavaşlatıyor topu ayağında değil koşu alanında durduruyor..

İmza

Amrabatın ki yeteneksizlikten

Ah ah arda olsaydı bütün parayı sol beke harcardık kim gelirdi düşünün artık uçardık beee

Şu klibi izleyin ilk maç görüntüsünden sonra bu adam olur dedim.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=-yN69eDW7Og[/media]

Klibi izledim sadece 2.55 teki asisti seyretseniz yeter ,

bazı oyuncular vardır topla iyidir çalım atar süratlidir falan ama zeka sıfıra yakındır , Brumanın bence farkıda burada oyun zekası ve oyunu görüşü , alabilirsek çok iyibir iş çıkartacağız gibime geliyor ,

bakalım Hayırlısı .

İyi o zaman senin mantıkla ağlayıp duralım. Yıllarca Avrupada bi halt yemezsen sürünürsün böyle 3. 4. torbalarda. Her sene papaz pilav yemez.

Zaten herkes elendik gözüyle bakıyor. En azından tur atlarsak büyük ses getiririz. Atlayamazsak UEFA da devam ederiz ki bu en kolayı. Bu işler belli olmaz ben diyim.

Bide es kaza geçersek turu burada sevinirler gelip yüzsüz yüzsüz ona ayar oluyorum ben esas, gecemezsekte kendilerini profesör ilan ederler. inşallah basarili olacaz ...bunu bile söylemekten acizler ,yoksa grup zor bu bellide sanki bi kendileri farkinda öyle zannediyolar herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt