Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih millet diyor 12 alınırmı? son dakika kalırsan 12 yi gömerler işte..

o rakam net 12 değildir. 10 + bonus filandır..

brumanın potansiyeline kimse laf etmesin, kazma bir emenike 13 veriloyrsa umrunuzda olmasın ayrıca bazı yorumlar..

bu adam buraya uyum sağlar. drogba gibi idolü var adamın burda. tek sorun türkiyede aşırı kapalı defansların olmasıdır. işte burda kıvraklığı ile çok şey yaratır..

he adama geldiği anda cr7 muhabbetti yapılmamalı oynacağı 1-2 hafta tahammul edilmeli..

benim ön görüm..

--------------muslera---------

-sabri/eboue---g.zan/chedjou--semih--h.balta----

------------melo----selçuk-----engin/erman/emre------

---------------------snejder-------

--------------drogba----burak--------

olarak ilk başlar. sonradan oyuna girer bu önümüzdeki maçlarda..

Bruma yi zaten ancak devre arasindan sonra iyi cekilde izleriz bence. tam potansiyeli üst seviyede elit oyuncu olarakda 2 sene sonra olur o zamanda tutmazsin onu kolay kolay türkiyede.

tabiki sakatlik ve saire gibi olumsuz seyler girmese araya.

bende yazdım biraz önce 10 + bonuslardır onlar...

daha iyi işte bazılarının içi rahatlar 10 olunca :)

b7 hoşgeldinn...

iş bitti beyler, bu saatten sonra dönüş yok.. resmi açıklama heran gelebilir bugun...

galatasaray zafer bayramını bruma zaferi ile sonuçlandırdı..

şimdi de 10 milyon diyor *********************

********************* 8'e falan düşse iyi bu çocuk potansiyeli falan iyide adamında 1 yıllık sözleşmesi kaldı ayrıca herif kamp falan yapmadı.hazır değil zaten yaşı genç millet sanki gelir gelmez yardıracak gözüyle bakıyorlar ama 2-3 maç sonra yılın kazığı postları atmaya başlarlar.

Gelecek için alındıysa lafım yok ama şu durumda biz öyle bir takım olamayız çünkü ülkede yabancı sınırı var.O yüzden direk takıma katkı verecek adamlara yönelmeliyiz.

bende yazdım biraz önce 10 + bonuslardır onlar...

daha iyi işte bazılarının içi rahatlar 10 olunca :)

b7 hoşgeldinn...

iş bitti beyler, bu saatten sonra dönüş yok.. resmi açıklama heran gelebilir bugun...

galatasaray zafer bayramını bruma zaferi ile sonuçlandırdı..

haber dogruysa bile es es macindan önce aciklanmaz bence. takimin motivasyonu bozulmasin gibi düsünceye sahibiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt