Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahaha yorumlara bak sportinglilerin..

oscar cardozo gibi olacak buiş galiba?? jemeo brunes diye böyle bişey yazmış

arkadaşım o fenerbahçe ydi. bu galatasaray onların stadında kupa kaldıran en büyük türk takımı

Creo que te gusta Oscar Cardozo Buis?

Mi amigo entonces Fenerbahçe respectivamente. llegan al trofeo elimina el mayor equipo turco Galatasaray

:happy::happy::happy:

Ya beyler allah aşkına tamam geçen seneye göre çok daha zor bir grup çektik. Ya allah askına tek derdimiz bu olsun. Ya şu an CAS davasının sonuclarını tartısıyor olsaydık ? Allah'a şükür

Yemişim ligi, isterse 11 tane Türkle çıkalım, bi hava yakalarsak her türlü şampiyon oluruz, kim olcak şampiyon; top oynamayan fener mi?

ben bu saatten sonra ŞL kadrosu kurarım.

------------------Didier------------

Amrabat---------Sneijder--------Bruma

-------------Selçuk-Melo-------------

Riera----------------------------Eboue

--------------Semih--Che-------------

-----------------Muslera--------------

feneri bos ver zaten ama bjk cok fena geliyor demedi demeyin. gökhan töre resmen messi kesildi bjk da son 2 macdir.

dinamik-tempolu-ac takimlari var. baya zorlaya bilirler bu sene bizi bence.

Ya beyler allah aşkına tamam geçen seneye göre çok daha zor bir grup çektik. Ya allah askına tek derdimiz bu olsun. Ya şu an CAS davasının sonuclarını tartısıyor olsaydık ? Allah'a şükür

ya valla, ben sabahtan beri piyango kazanmis gibi sevincliyim..dis basin ve taraftarin bizim icin yazdiklarini okuyun bide fener/besiktas icin yazdiklarini...aramizdaki fark bu iste... juventus kendi sitesinde bile bize ovguler yagdirmis. arsenal/chelsea/man united taraftari uc bucuk atiyodu bizi secicekleri icin.

bunu okuyan kuslar, iste aramizdaki fark bu.

Selamun aleyküm. Ulan bu siyaset muhabbettinden forumdan soğudum,girmeyecektim ama muhabbeti ve Bruma haberini gördükten sonra geri adım atıyorum.:D Geldi mi la Bruma? Geldi diyin.

Ayrıca bu sene Real'e MAdrid'te şu kadroyla çıkmalıyız bence:

----------------Didier---------

--Amrabat-Sneijder-Selçuk-Eboue

-------------Melo--------------

---Hakan-Dany-Semih-Che

-------------Muslera

Ya beyler Kral'ın juveyi yıktıgı maçı hatırlayanlar vardır aranızda. Efsane bir kafa golü vardı, neden olmasın niye yenmeyelim tekrardan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt