Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bu Bruma'ya 20 bile verilir 'wonderkid' potansiyelli bir oyuncu bu adamdan zarar etme ihtimalimiz yok abartmıyorum 2-3 sene sonra 50-60 milyon euro fiyat biçeriz çok büyük güç katar takıma inşallah gelir ama gelse nasıl oynucak Muslera,Eboue,Melo,Snejder,Drogba,Chedjou çok kaliteli isimler mecbur bunlardan birini kesip Gökhan Zanla,,Sabriyle falan oynucaz herhal

bunu izlerken agliycaktim resmen.. super yapmislar ya.. o kupa birgun bizim olucak.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Nye3gyuB620[/media]

Ayrıca bu sene Real'e MAdrid'te şu kadroyla çıkmalıyız bence:

----------------Didier---------

--Amrabat-Sneijder-Selçuk-Eboue

-------------Melo--------------

---Hakan-Dany-Semih-Che

-------------Muslera

Fazla ofansif olmuş aga :D, olaya yeni bir boyut getireyim o zaman.

-------------------Muslera-------------------------

-------Dany--------Semih----------Chedjou----

--Eboue------------Melo---------------------Riera-

--------Amrabat-----Inan-----------Sneijder------

-----------------------Drogba-------------------------

en doğrusu olur bence.

1. Pas becerisi yüksek ama defansif becerisi kısıtlı Riera daha çok verim verir.

2. Eboue gibi bu seviye de zaman zaman aksayan bir oyuncuya daha az yük biner. Daha rahat hucuma çıkabilir,Riera le kontrollü olarak.

3.Sneijder'in pas kabiliyetinden daha fazla faydalanabileceğimiz ön blok hattı, Amrabat-Inan-Sneijder ile kurulmuş olur.

4.Drogba mutlaka 2 sene önce ki seviyesinde olmalı.

5.Dany'in çabukluğu Di Maria, gelirse Bale gibi isimler karşısında gerekli bence.

EDIT: OHA 2 dakika da bütün sorunları çözdüm yalnız, hemen lisans almak için bir TD kursuna başvuru yapıyorum :D

Ya beyler Kral'ın juveyi yıktıgı maçı hatırlayanlar vardır aranızda. Efsane bir kafa golü vardı, neden olmasın niye yenmeyelim tekrardan?

juve okadar abartilacak bir takim degil ya. tamam iyi takimlari var ama bir bayern bir real yada barca degiler :)

bizde kanat aldik mi kafa kafaya oynariz bunlarla. vidal-pirlo ve teveze biz nasil dikat etmeliysek onlarda bizde sneijder-selcuk-burak ve drogbaya dikkat etmeliler. kendimizi kücük görmeyelim okadar.

juve okadar abartilacak bir takim degil ya. tamam iyi takimlari var ama bir bayern bir real yada barca degiler :)

bizde kanat aldik mi kafa kafaya oynariz bunlarla. vidal-pirlo ve teveze biz nasil dikat etmeliysek onlarda bizde sneijder-selcuk-burak ve drogbaya dikkat etmeliler. kendimizi kücük görmeyelim okadar.

Aynen öyle çıkıcaz aslanlar gibi mücadele edicez , terimizin son damlasına kadar. Kimseye öyle kolay 3 puan yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt