Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.467
- 7.306
- 2.358
Gözünü seveyim Soner, benle Amrabat ı tartışma
Soner abi doğru söylüyor Reis.Amrabat Şampiyonlar Liginde çok iyiydi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
izle anlarsın demişsiniz o yüzden dedim.
Olm sen CL maçlarını izlemedin herhalde Amrabat CL nin tartışmasız en iyi oyuncularındandı
Bruma iyi hos guzel ama taraftar iki gunde amrabata yaptigi gibi of bu muydu kazik felan demeye baslarsa bu cocukta gelismez Aydin olur gider
Bruma iyi hos guzel ama taraftar iki gunde amrabata yaptigi gibi of bu muydu kazik felan demeye baslarsa bu cocukta gelismez Aydin olur gider
Muslera
Eboue-Semih-Chedjou-Kolarov
Nani-Melo-Sneijder-Selçuk
Drogba-Bruma
Öffff ne güzel olur be
:surprised: :happy::happy::happy:
Soner abi doğru söylüyor Reis.Amrabat Şampiyonlar Liginde çok iyiydi.
Sizin için 1 yılda oynadığı 3 maç yeterliyse güreşçinin alın tepe tepe kullanın
Sizin için 1 yılda oynadığı 3 maç yeterliyse güreşçinin alın tepe tepe kullanın
Ciddimisin? Bu nasil kadro lan hahahahaha
Nani, Selcuk ve Bruma ya dikkat.
Tamam beklenen performansı sergileyemese de hakkını vereceksin adamın.Şampiyonlar liginde gayet iyiydi.Yoksa lig maçlarında da pek iyi olmadğını bende biliyorum.
Olm adam şansmı buluyor ligde , dikkatle izle Amrabat oyunu 3. bölgeye götüren tek adam, neyse kime anlatıyorum.
CL'de hangi maclar iyidi? Cluj ve Braga macin dami? Hani yere bakarak orta actigi ve Burak biresyel yetenegi ile gol attiigi icinmi iyi diyorsunuz yoksa?
Mevkisel olarak dizmedim aslında. Nani gibi açığa ihtiyacımız var. Birde ben Brumanın Burak a nazaran Drogbanın yanında daha başarılı olacagını düşünüyorum.