Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CL'de hangi maclar iyidi? Cluj ve Braga macin dami? Hani yere bakarak orta actigi ve Burak biresyel yetenegi ile gol attiigi icinmi iyi diyorsunuz yoksa?

La olm Amrabat sezon da 50 asist yapsa yine de senin gözüne gelmez.Onun için sana boşuna Amrabat'ı savunmayacam ki performansının düşük olduğunu bende söylüyorum.

ya beyler pek sevinemedim bruma transferine YD yogisinin yuzunden, simdi tamam CL iyi kullanabiliriz ama ligte kimin yerine koyacaz? chedjou desek 7 milyon verdik onada, Eboue'yi yedeklesek küser muser problem cikartir vallah fatih hocanin isi cok zor

[media]https://www.youtube.com/watch?v=13BdOonz0bA[/media]

Yeri değil ama duygusallık için birebir.5 saattir dinlyorum:)

Selamlar forum ahalisi:-) bruma geliyomus galiba..videolardan izlediğim kadarıyla tam aradığımız adam..Bursa maçıni canlı izledim topu alıp gidebilen bir tane adamımız yoktu..

La olm Amrabat sezon da 50 asist yapsa yine de senin gözüne gelmez.Onun için sana boşuna Amrabat'ı savunmayacam ki performansının düşük olduğunu bende söylüyorum.

Sizde bir türlü şunu kabul etmiyorsunuz. Performansı düşük değil performansı bu kadar. Adamda yetenek yok siz CL de yaptığı 2 harekete fitsiniz.

abFplsGaca.jpg

CL KADROSU.. Akarız... Çatır çatır top oynarız..

Şimdi pazarlama açısından yonetimin bir şey öğrenmesi gerekiyor şayet bruma gelirse anında serbest kalma bedeli koyulmali oda abartmadan 60 m euro olmalı, 2 taksitler odeseler buragi 12m na birakicaklardi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt