- 30 Temmuz 2009
- 32.815
- 8.556
- 2.188
Fener yerine APOEL gidiyor.. Allah'ın belaları direttiler kesinlikle gideceğiz diye.. Zamanında cezayı onaylasalardı şimdi bir Türk takımlarından biri olacaktı hep ülkenin zararına bu iki takımda..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Toby Alderweireld Atletico Madrid'de. Bonservisi 7 milyon euro...
Toby Alderweireld Atletico Madrid'de. Bonservisi 7 milyon euro...
Türkiye'de
-------------------muslera----------------------
hamit--------chedjou-----s.kaya----------h.balta
------------melo-------------selçuk-------------
drogba--------------sneijder----------------bruma
---------------------burak-----------------------
Avrupa'da
-------------------muslera----------------------
eboue--------chedjou-----s.kaya------------riera
------------melo-------------selçuk-------------
amrabat--------------sneijder----------------bruma
---------------------drogba-----------------------
nasıl bir ülkede yaşıyoruz ki ülkenin en önemli iki kulübünü bu hallere getirenlerden biri ülkenin federasyon başkanlığını yapıyor, diğeri ise etrafına tehditler savuruyor.. buna hiç bir devlet büyüğü müdahale etmiyor sessiz kalıyor hatta o insanları destekliyor. yazık yazık yazık...
Defans ama Arda hayırlı olsun diyebilir miyiz ?
Nereliydi bu eleman ? Hollanda Belçika gibi geliyor bana.
Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2
Nereliydi bu eleman ? Hollanda Belçika gibi geliyor bana.
Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2
biz UEFA ya mail göndereceğimize bizi yönetenlere mail gönderseydik daha iyi olurdu. çünkü adalet orada işliyor zaten.
şimdi şu soruyu soruyorum:neden apoel? unutmayalımki apoel kuzey Kıbrıs rum takımı. biraz düşünelim bakalım.
Buruma ve benzeri genç oyuncuları alıp yetiştirecek ne bir alt yapımız var nede böyle bir sistemle başarıya ulaşmış hocamız var nede bu tür yapılanmalar için sabır gösterecek bir taraftar profilimiz var.
Bu sebeple kendini kanıtlamamış, gelişime açık gençlerin bu kadar yüksek ücretlerle transfer edilip sonrada büyük beklentiler altında eziliyorlar.Chelsa,Real,Bayern,Barça genç oyunculara 10 -15 verip 3 - 4 yıl gelişimini tamamlamasını bekleyebilecek mali ve diğer alt yapıları var, bizim yok.
bu sebeple 10 milyon verip burumayı alacağına 15 verip naniyi alacaksın.
Petre,bratu,muhammed sarr ları hatırlatırlatıyorum.
Buruma ve benzeri genç oyuncuları alıp yetiştirecek ne bir alt yapımız var nede böyle bir sistemle başarıya ulaşmış hocamız var nede bu tür yapılanmalar için sabır gösterecek bir taraftar profilimiz var.
Bu sebeple kendini kanıtlamamış, gelişime açık gençlerin bu kadar yüksek ücretlerle transfer edilip sonrada büyük beklentiler altında eziliyorlar.Chelsa,Real,Bayern,Barça genç oyunculara 10 -15 verip 3 - 4 yıl gelişimini tamamlamasını bekleyebilecek mali ve diğer alt yapıları var, bizim yok.
bu sebeple 10 milyon verip burumayı alacağına 15 verip naniyi alacaksın.
Petre,bratu,muhammed sarr ları hatırlatırlatıyorum.

Tüm takımların isimleri tek bir kavanozda toplanmış.Çekilen kura sonucu Apoel çıkmış.