- 23 Temmuz 2011
- 75.741
- 50.640
- 4.843
milan eski milan degil artik (italyan ligi de keza oyle ).. FThoca gecen sezon cok istemisti ama birakmamislardi / yada futbolcu istememisti ..
Milan satmışsa Boatengi aptallık etmiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
milan eski milan degil artik (italyan ligi de keza oyle ).. FThoca gecen sezon cok istemisti ama birakmamislardi / yada futbolcu istememisti ..
Milan Boateng'i de satarsa sıradan bir takım olur. Salak mı bunlar yahu, Boateng'i neden satar Milan gibi bir takım?
Naber abi ya? Harbiden aldılar mı?
bosver kardesim millet sasirmis,buraki sneijder-drogba ikilisine tercih ederim diyeni bile gördü bu forum
takma kafaya soner,rakamlar dogru ise 12milyonu bizden baska hicbir kulup vermez.bruma sonucta lisbona bagli serbest olsa tamam gider derdim ama lisbon dusuk paraya nah verirbruma konusunda milan lyon araya girdi diyen arkadaş şaka yapıyorsun dimi kaldıramam gerçekten
ya bi dur , Sneijder bile bune arkadas bu nu alacamiza vs vs duydum ..
Drogba bu eski drogba degil artik diyeni duydum
Melo vasat /les / ölu diyeni de
o yuzden taraftara guvenmem
Milan Boateng'i de satarsa sıradan bir takım olur. Salak mı bunlar yahu, Boateng'i neden satar Milan gibi bir takım?
bruma konusunda milan lyon araya girdi diyen arkadaş şaka yapıyorsun dimi kaldıramam gerçekten
evet imzalar atilmadi ama adam saglik kontrolü icin gelsenkirchende su an ciddiden yani.
Aman dandik Avrupa Liginde mücadele edeceğime onurlu bir şekilde CL'den elenirim.
Satıyorlarsa bize niye satmazlar arkadaş. Bize satmamaları ayrı bir mallık. Alırdık biz reisi.![]()
bruma konusunda milan lyon araya girdi diyen arkadaş şaka yapıyorsun dimi kaldıramam gerçekten