Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fft104mm2120760.jpg

bu arkadas bizim SCOUT ekibindeymis , cok merak ediyorum bugune kadar aldigi maas/para karsiliginda kimleri scout etmis acaba ..

Yada hic omrunde danimarka/isvec/norvec gibi ulkelere gidip ( AJAX/CHELSEA/MANU) Gibi takip etmismidir ?

Biz niye herseyi amator kisilere sevk ediyoruz , koy bir profesyonel bir ekip bu ne yahu ..

Gerçekten de arkadaşta scoutçu tipi yokmuş.

Bu Milan harbiden mal bir kulüp.Dünyanın en iyisi iken şimdi Avrupa'nın sıradan bir kulübü durumuna düştüler.Zaten bi tane yıldızları vardı onuda sattılar.Allegri'yi bu sene kovarlar.El Sharaawy 'de giderse kümelik filan olurlar herhalde.

mal diyorsunda adamlarin borclari dilere destan durumunda. finanzal fair playi düzeltme derindeler. $ike sürecinden de sonra öyle vay vay süper markasi yok real-manu takimlar gibi.

Kaka için Boateng'i satılmaz bence. Boateng çatır çatır oynuyor ama Kaka'nın ne vereceği belli değil. Adam yıllardır Madrid'de tatil yapıyor. :)

öyle deme ya. oynadigi zaman kaka yine kaka vallahi.

milaninda kaka ya bir sempatisi vardir yilardir. bencede kaka icin boatenge yol veriyor ciddiden.

Transfermi ? Transfer ne arar la bizde ..

bu arada Trabzonspor 10.000.000 € yayin haklari cebine indirmis !!!

12 bana da biraz fazla geliyor, daha bir yili kalmis kotratli bir oyuncu icin, 10'un altina bitirirz insallah :) 9.999.999 da olur yani :)

Berbat. Juventus uykularımı kaçırdı resmen.

Tarih yazmak için böyle takımları yenmek gerekir ki biz bunu yıllardır yapıyoruz. O yüzden fazla uykularını kaçırma. Geçen sezon büyük takımların hepsine karşı iyi mücadele ettik ve mağlup olduğumuz maçların çoğunu da hakem hataları yüzünden verdik...

Manu ilk maçını hatırla, Madrid maçlarının ikisini de, Schalke maçını, Bu sezon Emirates de oynadığımız maçları düşün... İçindeki umut yine su yüzüne çıksın :)

Ben gruptan çıkabileceğimize inanıyorum. 4. torbadan napoli veya Real sociedad geleceğine ben 1. torbadan real. 2.torbadan juventusu seçmeye razıyım. 4. torbadan kolay rakip geldi bence. Bütün stratejiyi kopenhag üzerine kurmalıyız. kopenhagdan 6 puanın cepte olması lazım. İçeride geçen sene reali dağıttık, bu senede içeride real ve juventusu yenersek grupta çıkarız. Arsenal, marsilya ve napolili gruptan sa ben bu grubu tercih ederim.

evet kopenhagen son yilarda cok iyi futbol oynayan takimdi aslinda. hata gecen yildi galiba veltins arenada canli izleme sansini bulmusdum schalke ya karsi. ama o kopenhagenden eser kalmamis resmen.

adamlar en önemli 2 oyuncusunu satmislar ki biri ingiltere liglerinden cardife transfer oldu.

Andreas Cornelius . bide diger oyuncu vardi ismi aklimda degil simdi.

kopenhagen bu sene 6 lig macinda tek galibyeti var galiba. bunlari eze eze 2 macda da yenmemiz gerekir. yenemiyorsan bir üst turu hak etmiyorsun zaten

öyle deme ya. oynadigi zaman kaka yine kaka vallahi.

milaninda kaka ya bir sempatisi vardir yilardir. bencede kaka icin boatenge yol veriyor ciddiden.

Elbette çok iyi oynayabilir, çok katkı verebilir ama garantisi yok. Boateng'i satıp Kaka'yı almak riske girmek demektir bence.

Ayrıca Milan yalanlamış Boateng haberini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt