Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emrah Duvar! Ortaya çık yoksa duvarına Fenerbahçe bayrağı asarım! Seni bulacam olm :D

Şalke cortlamış boateng'i alsa ne olur savunma pert.dordmund ve münih'in gölgesinde kalacaklar hep

Futbol Gundemi ‏@FutbolGundemi17m

#TRANSFER | Bayer Leverkusen, Hoffenheim'dan Türk asıllı İsviçre'li forvet Eren Derdiyok'u 500.000 €ya 1 yilligina kiraladi.

en dogru karari vermis. leverkusende tam ona göre. zaten orda cok iyi uyum saglamisdi. eski günlerinde döner büyük ihtimalde. sevindim onun adina.

Kevin Boateng iyi olurdu aslında çunku tam da HAMİT'in oynadığı yerin oyuncusu aslen. Hamit'ten kurtulumuş olurduk.

kanka hatun yaptım, birde yeni foruma alışamadım la (saygısızlık etmiyorum, alışkanlıklar değişmiyor kolay kolay :D )

Köpeğin yararlarını görmeye başladın demek ki :D kanka özletme kendini ayıp lan. şurada muhabbet ettiğimiz 3-5 kişi var zaten.

Dün millet Bruma´yi aciklarken disardaydim. Twitter´dan takip ediyordum.

Okudum okudum, bi daha okudum. Ama hep ayni soruyu sordum kendi kendime. Kac milyon...kac?

Tarihin en pahali transferini 19 yasindaki bir oyuncu ile yapmak baya yürek ister acikcasi.

Nani´ye verin deseler vermezler :) Umarim gercekten büyük yetenektir, cünkü bizim milletimiz cok ciddi katki bekler 12 Milyon´a.

Büyük risk aliyoruz, cocugu da baski altina aliyoruz gibime geliyor. Ama zaman da yok zaten, birsey demiyorum. Umarim büyük yetenektir.

Dün millet Bruma´yi aciklarken disardaydim. Twitter´dan takip ediyordum.

Okudum okudum, bi daha okudum. Ama hep ayni soruyu sordum kendi kendime. Kac milyon...kac?

Tarihin en pahali transferini 19 yasindaki bir oyuncu ile yapmak baya yürek ister acikcasi.

Nani´ye verin deseler vermezler :) Umarim gercekten büyük yetenektir, cünkü bizim milletimiz cok ciddi katki bekler 12 Milyon´a.

Büyük risk aliyoruz, cocugu da baski altina aliyoruz gibime geliyor. Ama zaman da yok zaten, birsey demiyorum. Umarim büyük yetenektir.

Vallaha bizim taraftara Messi getir 2ci mac fizigi yetersiz demezse biri yemin ediyorum kendimi asarim .. o yuzden 3/5 e bakandan bizden degil .. Biz buyuk dusunuyorsak buyuk paralarla oynamanin vakti gelmistir .

Juventus CEO'su Beppe Marotta : Galatasaray zamanında UEFA ve Süper Kupa'yı kazanmış güçlü bir takım. Ayrıca kadrolarında Didier Drogba, Wesley Sneijder, Felipe Melo ve Fernando Muslera gibi yakından tanıdığımız tecrübeli oyuncuları var. En önemlisi kulübede Fatih Terim gibi İtalyan futbolunu çok iyi bilen bir sihirbaz var. Bugüne kadar İstanbul'da oynamak hiç kolay olmadı. Bizi çok zorlu bir atmosfer bekliyor.

Bruma'yı izleme şansım oldu.Bişeyden eminim ki bu adam bize çok katkı sağlayacak tabi ki gelirse.Nani,Bruma ikilemin de arada kalıyorum.Bizim kanata ilaç gibi gelecek.Tabi bu yeterli mi? Değil tabi ki.Gönül isterdi ki Arda'yı da alalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt