Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gercekten saskinim. Lan bu cocuk gercekten müthis bir yetenek olmali. Bizimkileri kessen bu parayi vermezlerdi.

sporting ortalama 4 senede bir kanat forvet çıkartır.. diyorsunu sen ve diğer arkadaşlar bu kadar para edermi??

not: cr7 ve nani şpl de oynadıkları için göz önündeydiler, o yüzden tanınıyorlardı..

son olarak 10 veya 12 çok mu diyenler bakın bakalım?? evet bruma portekiz son yetiştirdiğin yetenekli kanat forvetidir.

snjeder-drogba ile bruma çoşar-çoşturur. klubude skippe- başkan adnan polat değil.

işte transfer ücretleri

cr7 18-19 yaşında

12.08.2003
336k.png
Sporting Lissabon
985k.png
Manchester United - - 17.500.000 €

nani 20-21 yaşında

02.07.2007
336k.png
Sporting Lissabon
985k.png
Manchester United 25,0 Mio. - 25.500.000 €

adnan öztürk söyledi buna benzer şeyler yönetimde o da yok şuan demekki bunları söyleyen yönetici tipide harcanılabiliyor ayrıca abdürrahim ünal başkanın izni olmadan sallayamaz federasyona filan kulübü zor durumda bırakır...

1. "Taraftarımızı anlayabiliyorum fakat Digitürk ün de Türk sporuna yaptıkları ortada."

2."Allllaaahhh razüüü olsuuun dejütürrkteennn onlar olmaazzaa tiransfer yapamözdük"

Hangisi senin gözüne daha hoş geliyor. Cevap 2yse sen bilirsin ama 2 beni tiksindiriyor.

Adnan Öztürkle ilgili bişey sölemedim kendisini çok severim. Ben AA dan tiksiniyorum.

Bence Contrerao'yu alma ihtimalimiz yok.Geçen sene 30 m euro verdikleri adamı 20'den aşağı bırakmazlar.

Bruma mruma ne olursa olsun bir tane transfer olsun yeter.Gerçi oynatmak sorun olucak ama insan doğru dürüst bir transfer istiyor

Başka teklif yoksa daha yüksek bırakırlar. Coentrao'ya da talipli çok olur normalde ama.

Eğer adam gelmek istiyorsa real sıkıntı yaratmaz. Adamlar 5'e 10'a bakmaz.

Umarım getiririz Coentrao'yu.

Zaten ilk tercihin o olması lazım normalde. Bek transferi elzem.

Yabancı kanat transferi Burak-Sneijder-Drogba varken lüks.

Bruma Gelicekse Nani yerine Coentrao yu almak daha mantıklı.

Ama şöle de bir durum var. Nani yi şuan çok pis kelepire kapatabilirsin. 2maçtada oynamadı düşünülmüyor.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=vmHY4U2DAbw[/media]

şükrü ergünden nefret ediyorum ama bruma diyince akan sualr duruyor. bu arada şükrü ergününde kim olduğunu anladık sürekli beyaz tv konuştuğu için akp ye yakın biri gibi..

kusura bakmayın konu dışı olacak ama beğendiğim bir tweeti sizle paylaşayım dedim

1. 10:19 AM - 30 Ağustos 13 · Detaylar

' data-you-follow="false" data-you-block="false" data-screen-name="Omerinhoo" data-user-id="563216505">

Ömeridis ‏@Omerinhoo2 sa

Lazio'yu Lazların, Göteborg'u Fenerbahçelilerin kurduğunu biliyor muydunuz ?

1. "Taraftarımızı anlayabiliyorum fakat Digitürk ün de Türk sporuna yaptıkları ortada."

2."Allllaaahhh razüüü olsuuun dejütürrkteennn onlar olmaazzaa tiransfer yapamözdük"

Hangisi senin gözüne daha hoş geliyor. Cevap 2yse sen bilirsin ama 2 beni tiksindiriyor.

Adnan Öztürkle ilgili bişey sölemedim kendisini çok severim. Ben AA dan tiksiniyorum.

abdürrahim'den 1.cümleyi beklemek çok mallık olur alttan sufle vermeleri lazım onun için bence 2 cümlede aynı yola çıkıyor üslupta fark var sadece neyse uzatmayalım ben AA'nın kulübe faydalı bir adam olduğunu düşünüyorum sevmeyebilirsin beğenmebilirsin ama yerin dibine sokmaya gerek yok...

_________________DROGBA___________

BRUMA___________SNEİJDER_______BURAK

____________SELÇUK______MELO_______

COENTRAO___CHEDJOU____SEMİH____EBOUE

_______________MUSLERA________________

Bence hükmen mağlup olsakta bu kadrola çıkmalıyız.En azından futbol izleriz.

Başka teklif yoksa daha yüksek bırakırlar. Coentrao'ya da talipli çok olur normalde ama.

burak veya drogbadan biri yedek olacak kanat geldiğine göre sonunda doğru yolu buluyorlar :)

Kiralık olarakta alınabilirdi ama bence artık bize vermez gibi geliyor.

Rakibini güçlendirmek ???

zaten gelirse o zaman bilemiyorum. Ama sanki bu AB olayından bizimkiler bir haber almış ve ona uygun bir transfer yapıyor olabilirler.

Terimin milli takımı kabul etmesi karşılığı bir sus payı olabilir? birde avrupada başarı için bir biz kaldık.

transferleri yapıp 1 hazırlık maçı yapmak lazım aradan sonra real maçı var. grubun belirleyici maçlarından biri

abdürrahim'den 1.cümleyi beklemek çok mallık olur alttan sufle vermeleri lazım onun için bence 2 cümlede aynı yola çıkıyor üslupta fark var sadece neyse uzatmayalım ben AA'nın kulübe faydalı bir adam olduğunu düşünüyorum sevmeyebilirsin beğenmebilirsin ama yerin dibine sokmaya gerek yok...

Üslup benim için önemlidir. Bir yöneticiyi belirleyen kriterdir ama dediğin gibi fazla uzatmaya gerek yok ;) Ama açık açık söliyim tiksiniyorum:D

Adamlar Albiol'dan bile 12 m euro aldılar.Higuain'den 38.

İsco İlleramandi gibi adamlara toplam 60 m eruo verdiler.Şimdi de Bale'nin maliyeti yüzünden para kazanmaya bakıyorlar.Anlayacağın bu sene 3-5'e bakmayacakları sene değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt