Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kiralık olarakta alınabilirdi ama bence artık bize vermez gibi geliyor.

Rakibini güçlendirmek ???

zaten gelirse o zaman bilemiyorum. Ama sanki bu AB olayından bizimkiler bir haber almış ve ona uygun bir transfer yapıyor olabilirler.

Terimin milli takımı kabul etmesi karşılığı bir sus payı olabilir? birde avrupada başarı için bir biz kaldık.

Bizi grup liderliği için rakip olarak görmezler zaten. Coentrao'yu vererek belki de Juve'yi bizim safdışı bırakıp ilerisi için bir rakipten kurtulmak isteyebilirler.:D

Adamlar Albiol'dan bile 12 m euro aldılar.Higuain'den 38.

İsco İlleramandi gibi adamlara toplam 60 m eruo verdiler.Şimdi de Bale'nin maliyeti yüzünden para kazanmaya bakıyorlar.Anlayacağın bu sene 3-5'e bakmayacakları sene değil.

Alıcısı olursa tabi yüksek fiyattan satarlar ama daha yüksek teklif yoksa, oyuncu da gitmek istiyorsa boşuna adamı takımda tutup transferi yokuşa sürmezler bence.

Luca Antonelli - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

iyi adamdır 26 yaşında milli sayılır hucuma çıkar, sözleşmesinin son senesi

Riera'da anlamadığım takımda tutsan da 2.9m ödeyeceksin adam ispanyol istediğin anlaştığın ispanyol takımıyla görüş anlaş aradaki farkı biz verelim diyelim çok daha mantıklı, ispanya'dan 500bin euro kazanacaksa 2.4m biz veririz hem yer açılır hem 500bin euro cepte kalır.

_________________DROGBA___________

BRUMA___________SNEİJDER_______BURAK

____________SELÇUK______MELO_______

COENTRAO___CHEDJOU____SEMİH____EBOUE

_______________MUSLERA________________

Bence hükmen mağlup olsakta bu kadrola çıkmalıyız.En azından futbol izleriz.

Sesunun yerine gokhani koy ideal kadro olur

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Shaqiri'den sonra bruma'yı kaçırmayız sanırım aynı etkiyi yapabilecek potansiyel var.en azından yıllar sonra göz önünde bulunan bir genç transfer etmiş olcaz

bu arada türkiyede yabanci konusunda cok sacma ve diktatölük bir konu var. neymis yabancilara para verip ülkenin paralari gidiyormus...

bu camialar af edersin kimden parayi kazaniyor ?! senden benden yani tarafatardan....

bir taraftar olarak.. sanane lo benim param nereye gidecekse gitsin. rus kariyada harcarim rus futbolcuyada :)

neyseeeeeeee........

Shaqiri'den sonra bruma'yı kaçırmayız sanırım aynı etkiyi yapabilecek potansiyel var.en azından yıllar sonra göz önünde bulunan bir genç transfer etmiş olcaz

Shaqiri çok özel bir oyuncuydu. Bruma da oldukça iyi ama bunu daha öncede söledim Bruma gibi sağ ayaklı sol açık çok var ama Shaqiri gibi sol ayaklı sağ açık çok az. Ayrıca 4-4-2 yede yatkındı. Bruma da oldukça potansiyelli ama.

İnşallah çok iyi bir transfer olucak

Shaqiri çok özel bir oyuncuydu. Bruma da oldukça iyi ama bunu daha öncede söledim Bruma gibi sağ ayaklı sol açık çok var ama Shaqiri gibi sol ayaklı sağ açık çok az. Ayrıca 4-4-2 yede yatkındı. Bruma da oldukça potansiyelli ama.

İnşallah çok iyi bir transfer olucak

bruma cift ayakli.. iki ayaginida ayni cekilde kunlana biliyor.

Valla memnun oluruz da riera gider de sol bek alamazsak işte o an biteriz.

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

Ben Ali Adnan dan yanaydım aga. Ben Bruma nın çok sık ilk 11 oynayacağını sanmıyorum ve 4-3-1-2 oynamaya devam edeceğimizi düşünüyorum. Bruma daha çok Sneijder veya Drogba sakatlandığında 4-3-3 dönüp oynayabileceğini düşünüyorum.

O yaşlardaki adamı tribünde tutmak çok zor olmucaktır. Ali Adnan ı da bu sebepten istiyordum.

Millet Nani diyor ama Nani geldimi yada Coentrao 6+0+4 yüzünden bir çok denge bozulacaktır.

adaylığını açıklamış bugün çanakkale boğazını yüzerek geçtikten sonra bu fizikle başkanlığı geç fb futbol takımı 11 ine koysan oynar :D

sadettin-sar-151605C3.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt