Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yiyedebilirsin bu şartlarda olabilirde. kardeşim kural belli 6 yabancı oynatabilirsin. elimizdeki 5 yabancının yeri banko bu adamları kimi getirirsen getir içlerinden birini bile tribüne göderemessin. durum böyleyken ağlamanın ne anlamı var. kaliteli yerli oyuncu varmı oda yok arda haricinde. arda da bu yıl gelmediğine göre yönetime sallamanın ne anlamı var. yönetime sallayacağınıza federasyona sallayın. mantıksızlık almış başını gitmiş. yok ali adnanı niye almadık onu bunu neden almadık iyi güzel de hangi birini oynatacaksın onuda anlatın bir zahmet. iyi gün taraftarları kendini hemen belli ediyor.ortada ne var yani her puan kaybında böyle olacaksa yazıklar olsun ki daha ligib başı kaybedilmiş birşey yok bunları lig için konuşuyorum. avrupa içinse bir türk takımının cl de gidebileceği en büyük yer çeyrek final olur kadrosu nasıl olursa olsun. bu yıl zaten gruptan çıkmak da büyük süpriz olur. 3. olup uefaya aktılırsak final yapabiliriz. yani bugün yönetimi hocayı yewrden yere vuracak birşey yok kaybedilmiş birşey yok

Kimi alırsan al 5 yabancının yeri banko demişsiniz bu kısma kesinlile katılmıyorum zaten yönetime sallayanda yok nani ve dimaria gibi adamlar alırsan her türlü ebue chedju veya melo yu kesersin bu tamamiyle senin alacağın yabancıların kalitesine bağlı.

bu sene bol bol Real ve Chelsea maclarini izlerim biraz rahatlarim kafamda

Bende o yüzden dedim ya siz çok normal karşılıyorsunuz bu puan kayıplarını.eğer biz bu vasata takımalra puan veriyorsak deplasman diye o zaman real madrid ve juventus deplasmanlarına hiç çıkmayalım.

Es-es deplasmanına gidiyorsun nesi vasat takım? Real veya Juve hiç mi kendi liglerinde kendilerinden 10 kat ufak takımlara puan bırakmıyor. Diğer renkdaşında da dediği gibi süper lig ve CL farklı kulvarlar.

Valla öne cikmak istemiyorum, Nostredamus ayaklari yapmak da istemiyorum, ama ben hissederim.

Bu gidisat iyi degil. Bu sene iyi gitmiyor, benden söylemesi. Bastan hersey yanlisti zaten.

3 aydir nerdesiniz siz ya? Ne yapiyorsunuz? Batmis Besiktas´i adam ettiniz, havaya soktunuz, 5 puan fark yapacaklar.

2 hafta sonra bizi yendiler mi 8 puan. Nereye yakaliyorsun sonra? CL ML derken, 8 degil, 15 olur fark.

Ne yapacaksaniz derhal yapin, bizi de deli etmeyin. Adam olun adam

bu takımın bi problemi de arenada taraftar desteğiyle oynamaya alışmışlar. zorlu deplasmanlarda tırsıyorlar resmen, hiç agresiflik ve direnç yok.

Bütün yollar Ardaya çıkıyor ne yazıkki

Şu takımın çehresini değiştirebilecek tek adam

Bu takım bu ligi umursamıyor hala anlamıyormusunuz, Kötü oynadığı halde en zor iki deplasmandan puan aldımı aldı.

Takımda ruhsuzluk varmı var? daha ligde 3 maç olmuş hemen asmalar kesmeler. Ne çok biliyorsunuz arkadaş.

Erman geçen hafta kötüydü bu hafta yok diye neden yok.

Gökhan Töre için sorunlu adam demiyormuydunuz şimdi bjk de 2 maç iyi oynadı diye owwww.

Kerim Frie daha Fulhamda kadroya giremiyor adam gelişsin diye kiralayacak yok neden almıyoz.

Neymiş chedjou oynamamış bir maç gökhan oynamış sakatlanmış. olamazmı ne oldu ceyhun gayet temiz oynadı.

Bir muslera bir semih gerisi boş. bu takım yine şampiyon olur merak etmeyin

bayern gibi takım diyordunuz gerçi onlarda en son Freiburg ile berabere kalmışlardı. iyi veya kötü oyun o kadronun hiç hakkı yok ama

acaba hemen pep gitsin dedilermi çok merak ediyorum.

sistemleri var be renktaş en azından

lan arkadaş gstvde transfer için son 6 gün diyorlar lig tv son gün 8 eylül diyor biz pazartesi biliyoruz bu ne ya

o degilde selcukun icine sabri-aydin karisimi biseyler kacmis.ulan takimda en sevdigim adamlardan biri topla kendini üzme bizi evlat

UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalma başarısı gösteren Trabzonspor'un maçları, yayın hakları anlaşması gereği şifresiz kanaldan ekranlara gelecek.

Maçı izlemediğim için yorum yapamıyorum fakat bu şablonla biz daha çok puan kaybederiz. Bunlar hiçbir şey yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt