Teoman Han
Cezalı
- 21 Haziran 2012
- 7.413
- 0
- 881
yanliz gecen yil eses deplasmaninde tek sutumuzu 90+3 te frikikten atmistik,duzelme var gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o baslik ne oyle Transfer taraftaribu forumdaki yuzde 80 arkadaslara yazdirmak lazim veya SKOR taraftari..
Hadi be o zaman niye kazma gibiymiş![]()
kusura bakmada öyle bir durum yok drogbayı oynatmama gibi birşey mevcu şartlarda çok zor. oynatmassan bu sefer neden bir kamyon para veriyorsun derler bu adam drogb aldıydan kötü oynasa iyi de oynasa ilk 11 çıkar. bu durum sneıjder içinde geçerli bu adamlara tonla para verildi. siz istiyorsunuzki her yıl 2-3 dünya starı gelsin tabi bunu bende dahil herkes ister ama herşey yabancı sınırında bitiyor. onun için yabancı transferi konusunda eleştirmenin mantığı yok. yerli olarak da arda harici bu takımda ilk 11 oynayabilecek ve verim verebileceğini düşündüğünüz bir oyuncu varmı sanırım olmaz. arda da bu yıl gelmeyeceğine göre yapılacak en iyi şey takımı desteklemek bunu bizim taraftarımız ne acı ki başaramıyor. iyi gün taraftarıyız çoğumuz. şikeciler 2 yıldır ne hallere düştüler ama takımlarını desteklemekten başka birşey yapmadılar kendinizi onların yerine koyun ne kadar acı değilmi 2 yıl boyunca yaşamadıkları rezillik kalmadı. bizim için böyle birşey yok. bakıyorum 2 puan kaybedildi diye zannedersin şampiyonluk gitti. bu takım bu yıl şampiyon olur zaten ki olmasa ne olacak desteği kesecekmisiniz hemen anlamıyorum bazı arkadaşları bunları senin için yazmadım renktaş üstüne alınma genel olarak konuşuyorum
o degilde selcukun icine sabri-aydin karisimi biseyler kacmis.ulan takimda en sevdigim adamlardan biri topla kendini üzme bizi evlat
o degilde selcukun icine sabri-aydin karisimi biseyler kacmis.ulan takimda en sevdigim adamlardan biri topla kendini üzme bizi evlat
O ''Transfer Taraftarı'' şeysi bazılarına gönderme...
evet aynen demin o pozisyonu yazmaya calistim.c.cakir bu memleketin gordugu en eyyamci en rezil hakemdir.dikkat edin yonettigi maclarin %80 ni berabere biter ne sis yansin ne kebap2. devre bir ara taç oldu hızlı kullanmak istedik bekleyin diye düdük çaldı.
sistemleri var be renktaş en azından
Kimi alırsan al 5 yabancının yeri banko demişsiniz bu kısma kesinlile katılmıyorum zaten yönetime sallayanda yok nani ve dimaria gibi adamlar alırsan her türlü ebue chedju veya melo yu kesersin bu tamamiyle senin alacağın yabancıların kalitesine bağlı.
Herkes formsuz olabilir de Selçuk olmaz . Ona hiç yakışmadıo degilde selcukun icine sabri-aydin karisimi biseyler kacmis.ulan takimda en sevdigim adamlardan biri topla kendini üzme bizi evlat
GS: eray-ufuk-sabri-zan-semih-balta-selçuk-ceyhun-yekta-engin-hamit-kazım-erman-emre-umut-burak
fb: volkan-mert-gökhan-bekir-serdar-egemen-hak-topal-selçuk-emre-alper-salih-topuz-caner
bjk: tolga-cenk-serdar-toraman-ersan-ismail-gökhan-veli-necip-oğuzhan-olcay-sezer-töre-muhammed-mustafa
sizce hangi yerli kadro daha derinlikli ve kaliteli?