Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nemi yapti o veysel sari denen yvsak 28 tane faul yapti hepside arkadan tekme nasil atilmadan tamamladi maci.bir pozisyonda oyunu tactan hizli baslattik gole gidiyoduk durdurdu,atigimiz golde faul falan yok,es es penaltisi verilir semih adamin ayaklarina dalmis resmen.her pozisyonda zirt pirt düdük bu ne be oyle hakemlikmi olur

Burak nasıldı abi ?

Bu Emirates Cup çok yanıltıcı oldu. Gerçi orada da sadece ikinci yarılar biraz oynamıştık.

Belki de eksiklerimizi görmede biraz ters etki yarattı.

Bu kadar yazıyı yazsan da yazmasanda değişen bir şey yok.. Drogba banko futbolcu değil.

Özellikle Drogbanın tek santrafor oynadığı maçlarda sonuca gitmekte hep zorlanıyoruz.

Teknik heyet Burak-Drogba uyumunu bozdu.

Drogba 45 dakika oynatılacak şekilde hazırlanmalı. 45 dakika verimli oynasın bize yeter.

Orta sahaya Amrabat, Sneijder gibi futbolcuları oynatmak da çözüm olmuyor.. bunlar bal yapmayan arı gibi.

Orta sahanın yetersiz olması nedeniyle sıkıntı yaşıyoruz.

Ohoo drogbayı yedeğe göndermiş, sneijder çözüm olmuyormuş. dur bakalım daha neler göreceğiz :D mustafa sarp var alırmısın? :D

Es-es deplasmanına gidiyorsun nesi vasat takım? Real veya Juve hiç mi kendi liglerinde kendilerinden 10 kat ufak takımlara puan bırakmıyor. Diğer renkdaşında da dediği gibi süper lig ve CL farklı kulvarlar.

bana göre avrupada mucadele edicez diyorsak es es çok vasat bir takım bu benim kendi şahsi görüşüm ve ben hiç bir italyan veya ispanyol takımıyla es es i kıyaslamazdım

not : bursaspor voyvoda buna iyi bir örnek,ispanyol veya italyan takımlarından kalbur altı olanların bile futbol tarihinde ciddi başarıları vardır buda ayrı bir husus.

Çalımı yedikten sonra kendini adamın üstüne doğru yığıp düşürmeye çalışması ya da orta sahada adamın ayağındaki topun önüne gereksizce vücudunu atarak durdurmaya çalışması ne kadar güçsüz olduğunun göstergesi.

Sezonun açıldığından haberi yok heralde
yada manita yapti kafa dumanli,adamin ruhu sahada degil resmen

Anneannem kornerleri Selcuk´tan daha iyi atar valla. 40 cm havaya dikemiyor topu. 1 degil 2 degil. 1 sene oldu.

Valla is isten gecmeden herkes aklini basina alsin, toparlansinlar. Burasi Galatasaray. Simarikligi affetmeyiz.

Ya bu arada neden hep 21.45 oynuyoruz maçları niye 20.00 maçına yazmıyorlar takım etkileniyor bundan bence.

Bu kadar umutsuz olacak bi durum da yok toparlarız ama şu 'sülalem rahat' modundan çıksın hoca da futbolcular da.Geçen sene de buralarda puan kaybettik diye bahane olmaz.

ya puan kaybede bilirsin.. yahu basin toplantisi transfer sorulari haric bosuna yaptilar bence. mac ile ilgili bir soruyu sormadilar.

yahu hoca takim neden cok kötü ?! hic bir cekilde takim uyunu göremiyoruz. bir Allahin spor basin mensupu sormaz mi bunu ya.

Takim kimyasi ucmus gitmis. lux takimiz var ama BAM döneminden daha kötü futbol oynuyoruz. ismimiz ile resmen puani aldik bu macda. es es korktu bizden.

Burak'ı takımda istemeyen tek benim galiba :( keşke burak gitse arda gelse

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt