Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arda burdayken nasil herkes elestirip yerden yere vurup icinizden kufurlar sovuyordunuz adama nasil birden kiymete bindi oyle gondermek icin el biriligi yapip tirbunlerde adama soylemediniz kalmadi simdi geri getirmek icin bin takla atiyorsunuz

2008 de Futbol otoriteleri Milli takimizin futbol sistemini cözmeye calistilar.Tabi bulamadilar/cözemediler.2013 de gscimbom ahalisi komik bir sekilde cözmeye calisiyor.Tabi olmayan bir seyi cözemezsin/cözemeyiz.Iki senden beri bana bir tane calisilmis korner golümüzü göstersinler, ben bir daha fatih terimi elestirisem serefsizim.Siz halen en büyük sorunumuzu kanatsizlik zannedin.

Çok zor bişi olmaz bu takımdan Kopenhag'la çekişiriz ya 4. oluruz ya 3. Avrupa liginde kalırsak 3. turu geçer 4.turda zor bi takım çıkar eleniriz.

Ligde şampiyonluk adayım Beşiktaş. Fb cezalı olduğu için seneye Ş.Ligine gideriz ama bu sefer ön eleme oynarız.

T.Kupasından her sene oldugu gibi yarı final görmeden eleniriz.

tabi ya almak kolay bu işin ekonomisini bir anlatırmısın alalım diğerleri de kalsın kulübü 2 yılda uçuruma sürükleyelim olsun bitsin zaten daha yeni yeni ayağa kalkıyoruz.takım planlaması ve bütçe den olaydan haberiniz yok sanırım öyle alalım demeyle olmuyor. ayrıca eboueyi meloyu kesersen nani ve dimariayı aldın çok güzel peki melonunve ebuenin yerine kimi oynatacağımızı da bir anlatırmısın yerli olarak ve bu oynatacağımız yerliler özellikle melonun yerini doldurabilecekmi. birşeyleri söylemeden önce düşünmek gerek değilmi bizde isitiyoruz transfer fakat olmuyor işte mevcut şartlarda bize kaliteli yerli lazım şuan arda harici oda yok.

eğer bu tarz transferler yaparsan takımın formasyonuyla oynar gereğinde 3 defans 5 orta saha ile de oynarsın veya 6 orta saha ben şahsen sol bek dışında eboue olmasa bile çok ciddi sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum bizim sorunumuz defansdan ziyade takımın çok ağır ve hantal olması gol pozisyonu yaratmada sıkıntı çekmesi bunu kırmak için 2 tane sağlam nani ayarında kanat şart gereğinde defansdan feragat etmek kaçınılmaz ekonomik anlamda ise 10-15m eu 1 oyuncu transferi için ayırabilirz diye düşünüyorum galatasarayı o kadarda küçük görmenin anlamı yok.

2008 de Futbol otoriteleri Milli takimizin futbol sistemini cözmeye calistilar.Tabi bulamadilar/cözemediler.2013 de gscimbom ahalisi komik bir sekilde cözmeye calisiyor.Tabi olmayan bir seyi cözemezsin/cözemeyiz.Iki senden beri bana bir tane calisilmis korner golümüzü göstersinler, ben bir daha fatih terimi elestirisem serefsizim.Siz halen en büyük sorunumuzu kanatsizlik zannedin.

O kadar neye araştırmışlar bize sorsunlar taktiğin adı Saldır baba, Allah ne verdiyse :D

melih bana burak deme.hele o drogbanin verdigi pasin icine etti hala ellerini acmis biseyler diyo,ne dedi acaba bana neden veriyosun bilmiyomusun ben bu pozisyonu atamam diye verme bana kardesimmi dedi.herseye bir trip bir surat agzini burnunu kirarim lan onun

Ya bırak saçmalamayı, o pozisyonda zeminden dolayı kaydı. Tek kayan o olsa neyse maçın başından sonuna kadar herhalde 50-60 kez kayıp düşmüştür bizim oyuncular.

Esas ağzı burnu kırılması gereken 3 tane %100lük pozisyonu atamayan, artı 4-5 pozisyonda hiç müsait pozisyonda olmadığı halde kaleye vuran Drogba.

Ye kürküm ye dünyası, isim Burak ya, vur evladımıza. İsim Drogba ya takımı satsa problem yok, efsane.

Gecen sene de bu deplasmanlarda puan kaybettik, ama sampiyon olduk demekle olmaz bu is.

Gecen sene Türk futbol tarihinin en düsük puaniyla sampiyon olduk neredeyse. Normal sartlarda asla sampiyon olamazdik.

Rakipler gerizekaliydi da sampiyon olduk. Bu sene imkani yok olamayiz ayni kafayla.

Gecen sene kaybettigimiz puanlari bu sene kaybedersek, 10 puan fark yeriz

Drogba ilk geldiği günlerin aksine takıma liderlik etmiyor kendini mutlu etmeye çalışıyor. Her topa vuruyor, açıya bakmadan vuruyor, arkadaşlarına bakmadan vuruyor, ayrıca her frikiğe vuruyor.

Hoş değil hemde hiç

Çok zor bişi olmaz bu takımdan Kopenhag'la çekişiriz ya 4. oluruz ya 3. Avrupa liginde kalırsak 3. turu geçer 4.turda zor bi takım çıkar eleniriz.

Ligde şampiyonluk adayım Beşiktaş. Fb cezalı olduğu için seneye Ş.Ligine gideriz ama bu sefer ön eleme oynarız.

T.Kupasından her sene oldugu gibi yarı final görmeden eleniriz.

Bu dediklerinin tamamı gerçekleşmeden Fatih Hoca kovulup, yerine ilginç bir yabancı hoca gelir.Tarih tekerrür ederse biz sene sonu onu da kovarız sonra da yönetim değişikliği olur.

Burak'ı takımda istemeyen tek benim galiba :( keşke burak gitse arda gelse

Sent from my iPhone using Tapatalk

goleri kim atacak ?! Drogba 3 metreden kaleyi tutaramiyor daha. yine atar drogba ama onun ayagina bakarsak iflas ederiz resmen bence uzun maratonda. buraki begen begenme ama cocuk gol makinesi. futbolda da gol önemli.

tek forvet olarak buraki tercih ederim kanatli systemde vallahi. drogbada son 20-30 dk da girsin oyuna.

fransada en güçlü takım kim PSG dolayısıyla en güçlü şampiyonluk adayı ilk 3 haftada 5 puan topladılar tıpkı bizim gibi o yüzden sıkıntı yapmayın ( beyin bedava :) )

kanat olarak eduardo salvioyu alsak. futbola dair allahtan daha ne isteyebilirimki gercekci bi dilek dahilinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt