Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk sene cok muazam futbol oynuyorduk ya takim halinde. burak ile ilgili degil bence. ilk senedeki kadro yapmiza bak bide burakli kadroya bak. galiba 6 tane yeni oyuncu degimis ilk 11den.

sadece burak ile ilgili kiyaslamak yanlis olur bence

doğrusun

benim fikrim de 1 futbolcunun ne takımı bozacak sabote edecek kadar önemi vardır ne de vazgeçilmezdir

takım kötü diye bütün suçu Burak'a yüklememek gerek

aynı şekilde Burak oynamazsa da gol atamayız diye bir fikre kapılmamak gerek

o 24 gol atmıştır zaten şampiyon olan takımın forveti ortalama 20 civarında atar

Burakın takımda rolü çok fazla değil bence iyikende kötüykende

Basin parayi alin ardayi be,sag kanada nani yada bruma tamam iste.ozaman sneijderi izleyin

fb'de bi bk yok ki,ondan ezdiler fb'yi..bizim takım savunmamız sağlam ama hücumda cok hareketsisiz..Hareketli-Dinamik-İce katetecek 2 tane kanatımız olsa,bursayıda-eskisehir'ide ezerdik,ligide domine ederdik..

bu maçı izledikten sonra bana tek sorun kanat gibi gelmedi kanat gelse de doğaçlama oynamaya devam ederiz.

Sinirden bir türlü uyumak istemiyorum.Nedense ısrar ile 2 tane kanat oyuncusu gelecek ve onlar gelene kadar bana uyku haram diyorum...

Paraya kıy Baskan,böyle bir pintilik görülmemiş.

Sorunun sirf iki kanat ile düzelecegine inaniyorsan yanilirsin kardesim.Bence basarili oldugumuzdan bazi seylerin üstü kapatildi ve halen kapatiliyor.Hocanin bazi seyleri yeterince calistirmadigi cok belli oluyor.

doğrusun

benim fikrim de 1 futbolcunun ne takımı bozacak sabote edecek kadar önemi vardır ne de vazgeçilmezdir

takım kötü diye bütün suçu Burak'a yüklememek gerek

aynı şekilde Burak oynamazsa da gol atamayız diye bir fikre kapılmamak gerek

o 24 gol atmıştır zaten şampiyon olan takımın forveti ortalama 20 civarında atar

Burakın takımda rolü çok fazla değil bence iyikende kötüykende

öyle deme .. golcü yani skora katki veren forvetler cok önemli bence. bunun örnekleri mefcut hemde en yakini arsenal belki diye biliriz.

yada gecen senenin es esini de örnek vere biliriz yada gecen haftanin es es ini.

adamlar muthis oynuyor-oynuyordu ama ilerde son öldürücü hamleyi yapan adam armut olursa isin zor oluyor.

bu arada bu ligin favorisi simdiki durum ile benim icin bjk dir maalesef. adamlar cok daha iyi takim olmuslar resmen.

bu durum umarim degisir ama simdiki durumda benim icin böyle. birazda objektiv bakalim duruma yani

Valla daha demin kesin bir sekilde havali cevaplar veriyordun,simdi olabilir belki tactan golümüz yoktur diyorsun.Bence sen ya tutarsiz bir insansin yada bilmeden konusanlardansin.Yanliz bilmen gereken tek sey bu forumda takilanlarin hepsi Galatasaray maclarini ezbere biliyor,senin gibi cok bilmislik yapip sonra belki olabilir demiyor.Senin gibi mac günleri girip havali konusumuyor buraya takilanlar,hatta bilmeden konusanda azdir,özelille bu saatlerde girenler icin söylüyorum.

al sana eski mesajımı alıntılayım önce

Sanki mükemmel ortalar yapılıyorda Selçuk kullanıyor aynı Sneijder aynı. Ayrıca uzun taç atışı neden tehlikeli olmasın yeri gelir arkaya indiridiğin top gol olur pozisyon olur.

Penaltıcın belli melo, bir maç burak kullanmak istedi kullandı bu kadar büyütecek ne var,

Frikikler de belli ama drogba gibi bir idol var onada bişey diyemezsin bir ara sırayla kullanıyorlardı biraz daha yakın olsa selçuk vururdu son topa.

temel kural nedir, burada o kadar saçma sapan yorum yazanlar varki midem bulanıyor valla.

bu kesin cevapmı sen nasıl okudun anlamadım. Ben sana olmuş mu dedim neden olmasın diyorum.

Diğer konuda da senin tutarsızlığı gördük merak etme.

Ayrıca ben hergün bu forumdayım ama abuk sabuk mesajlar atma gereği duymuyorum. Bilmeden konuşanlardan biri sen çıktın şimdi kıvırmaya çalışıyorsun.

Neyse senle tartışacak değilim bu forumda dakip ettiğim kadarıyla seni az çok biliyorum. Gereksiz tartışıyoruz. Neyse diğer forumdaşlardan da özür gereksiz yer işgal ettim.

Buraklı ve Buraksız iki sezonu değerlendirdiğinizde Buraklı sezon lehinde bir fark görebiliyormusunuz (lig)

O iki sezonun ikisinde de Sampiyonlar ligi oynasaydik daha iyi degerlendirme yapabilirdik bence.Sampiyonlar liginin nasil bir yük olusturdugunu sende biliyorsun,ondan degerlendirme yapabilmek imkansiz bence .

Ligin üçüncü haftası oynanmış hala takım kurulmamış

Şu puan kayıpları işine de gelince bana normal geliyor

Bursa ve Es Es deplasmanlarında son iki sene 2 puanı geçemedik

Senelerdir de sıkıntı yaşıyoruz

İlk 5 haftada 3 deplesman üçüde zor deplesman

İlk yarıda Kayseri kasımpaşa fener deplasmanlarıda var

Bu maçlaın olayı yenemiyorsan yenilme

Geçen sene veya ondan önceki sene

Beşiktaş Fener kasımpaşa Bursa Es Es hangisinde yendik

Ama şöyle bir olay var eksikler tamamlansa başka şeyler konuşabilirdik

İşin özü kendi tekerimize çomak sokmakta üstümüze yok

bu arada bu ligin favorisi simdiki durum ile benim icin bjk dir maalesef. adamlar cok daha iyi takim olmuslar resmen.

bu durum umarim degisir ama simdiki durumda benim icin böyle. birazda objektiv bakalim duruma yani

tromso dun pozisyon manyagi yapti tinercileri.onlarin kadroyu bizimle kiyaslamayi zulüm sayarim

şampiyon olamasalar da önder özen'in etkisi çok büyük bence yüksek bir bütçe ve lucescu gibi bir td. ile çok şey başarabilecek kapasitede biri

Maçtan sonra hoca istediğimiz oyuncuları umarım kadromuza katarız gibi şeyler demiş.

Eğer birden fazla oyuncuyla ilgileniyorsak ve bunlar yabancıysa nasıl bir planımız var acaba ?

Muhtemelen kanat oyuncuları ile ilgileniyoruz. İki yabancı kanat oyuncusu alacaksak yüksek ihtimalle Muslera, Sneijder, Eboue ve Melo oynayacak, Chedjou ile Drogba dışarda kalacak. Ya da Eboue ve Sabri yer değiştirir bu sayede Drogba oynar.

Açıkçası güzel oynayan ve kazanan takım izleyeceksek benim için kimin oynayıp kimin oynamadığının önemi yok ama ciddi bir planlama hatası yaptık gibi görünüyor transferde. 2012'den beri belliydi bu sınırın geleceği ama umrumuzda olmadan yaptık transferleri. Şimdi kara kara düşünüyoruz.

al sana eski mesajımı alıntılayım önce

bu kesin cevapmı sen nasıl okudun anlamadım. Ben sana olmuş mu dedim neden olmasın diyorum.

Diğer konuda da senin tutarsızlığı gördük merak etme.

Ayrıca ben hergün bu forumdayım ama abuk sabuk mesajlar atma gereği duymuyorum. Bilmeden konuşanlardan biri sen çıktın şimdi kıvırmaya çalışıyorsun.

Neyse senle tartışacak değilim bu forumda dakip ettiğim kadarıyla seni az çok biliyorum. Gereksiz tartışıyoruz. Neyse diğer forumdaşlardan da özür gereksiz yer işgal ettim.

Hem alinti yapiyorsun havali sekilde simdide üste cikmaya calisiyorsun.Yazik o kadar beni biliyordunsa cevap yazmasaydin.

Sana harciyacak zamanim yok zaten,hadi ALLAHA emanet ol banada uzak ol.

yabancı sınırı ile ilgili şuan açılmış herhangi bir dava var mı yoksa kabüllendik mi bu yıl.

tromso dun pozisyon manyagi yapti tinercileri.onlarin kadroyu bizimle kiyaslamayi zulüm sayarim

bizim kadroyla kiyaslamadim zaten.

adamlar ama öyle yada böyle kazaniyorlar ve cokda dinamik oynuyorlar bölüm bölümde olsa.

daha cok takim ola bilmisler ama daha önemlisi. ac lar ac. yani oyunculari ac. böyle oyuncu grubundan her zaman cekineceksin maratonda. hele hele kendi takimin böyle rezil oynamaya devam ederse isimiz is .

öyle deme .. golcü yani skora katki veren forvetler cok önemli bence. bunun örnekleri mefcut hemde en yakini arsenal belki diye biliriz.

yada gecen senenin es esini de örnek vere biliriz yada gecen haftanin es es ini.

adamlar muthis oynuyor-oynuyordu ama ilerde son öldürücü hamleyi yapan adam armut olursa isin zor oluyor.

Burak çok acayip

Bazen öyle futbol oynuyor öyle goller atıyorki harbi kral dersin adama

bazen de sahada dürtüp uyandırman gerekiyor

Burak Drogba Selçuk Melo vs gibi adamları idare etmek kolay değil hocanın işi zor

şampiyon olamasalar da önder özen'in etkisi çok büyük bence yüksek bir bütçe ve lucescu gibi bir td. ile çok şey başarabilecek kapasitede biri

bence elindeki imkanlari ile iyi kadro kurmus bunlar. türkiye liginde ve sadece türkiye liginde bu kadrolari basarili ola bilir vallahi.

teoda dedigim gibi az cok kalitede olan ve ac oyuncu toplamislar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt