Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder takımdan ayrılmaz. Manchester haberi de uydurma. Yurt dışı kaynaklı haber yapıyorlar.

hangi o.cocugu gazeteci veya site sneijder haberini ikide bir isitip isitip sunuyor.serefsiz kitapsizlar hepsinin taaa....

Biz yeni transferleri beklerken Sneijder'le Burak gidecek diye korkuyorum.

gs tv sizlere ömür .

transfer yok onu geçtik

Rahmetli Başkanımızla Ribery i Gösteriyolar

vay be şaka bir tarafa herşey robben le başladı sonra nani dendi sonra bruma di maria derken diego capel adında bir futbolcudan bahsediliyor son zamanlarda bu gidişler biz erkan zengini alır transfer sezonunu kapatırız nerden nereye. :)

Kaka madrid den ayrılmak istiyormuş Sneijder ı gönderip yerine alırlarmı acep. Fatih hoca çok istiyordu onu..

Sakin ol abi. sen ben böyle sinirlenelim diye yapılan haberler bunlar. Sneijder gitmez. Artık Hoca da göndermez.

yav melih bir tane adam kalmamis koca turk medyasinda.süper kupa macinda bile acayip GS li diye ortalarda gorunen lvent tuzemenin o yorumlarini duydukca agzini burnunu kirasim gelmisti

ulan çapsız medya: burak wesley drogba satılıyor.....rahatladınızmı satılmış şike ci medya

Kaka madrid den ayrılmak istiyormuş Sneijder ı gönderip yerine alırlarmı acep. Fatih hoca çok istiyordu onu..

abi sniejderi neden gönderiyorsun yaa biri hamitin yerine oynasın sniejder gönderilirmi galatasaray tarihinde bu kadar genç dünya çapında bir yıldız oyuncu daha yok asrın fırsatıdır sniejder bizim için.

yav melih bir tane adam kalmamis koca turk medyasinda.süper kupa macinda bile acayip GS li diye ortalarda gorunen lvent tuzemenin o yorumlarini duydukca agzini burnunu kirasim gelmisti

Sen yine de sakin ol abi boş ver. iyi olur her şey. Bu tür şeyler saf sıklaştırır sadece.

Fener Sow ve Meireles'i elden kaçırırsa sıradan bir takım olur.Ben son anda delikanlı Kuyt'un da EPL'ye kaçacağını düşünüyorum.CAS kararından önce Cardiff çok ciddi bir şekilde ilgilenmişti kendisiyle.Sonra eleme maçlarına katılınca beklemeye almıştı durumu.

abi sniejderi neden gönderiyorsun yaa biri hamitin yerine oynasın sniejder gönderilirmi galatasaray tarihinde bu kadar genç dünya çapında bir yıldız oyuncu daha yok asrın fırsatıdır sniejder bizim için.

Yahu ben satılsın demiyorum, basın paso satıyor yaa yakında böyle haber bile çıkartırlar o zaman şaşırmam.

fener emenikeye weboya güvenip sow' u yollarlarsa

biz istersek dahada kötüleyelim mühim olmaz .

Ama sow gidip cardozo gelirse işlerdegisir :D

fener yenilsede bugun keyfim yerine gelse

Kakadan bir şey bekleyen mi var hala ? 29 yaşında ki bir oyuncuyu gönderip 31 yaşında ki bir oyuncuyu üstelik takımında sürekli yedek. sakatlıklarla boğuşan bir oyuncu bu. Almak. Deli saçması olur bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt