Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim icin coentrao ve nani tam firsat transferleriydi,bu gibi adamlari bu yasta bu paralara birdaha zor goruruz

fener emenikeye weboya güvenip sow' u yollarlarsa

biz istersek dahada kötüleyelim mühim olmaz .

Ama sow gidip cardozo gelirse işlerdegisir :D

fener yenilsede bugun keyfim yerine gelse
sowun kactigi yere cardozo neden gelsin,burak sende varya bazen ne düsündügünü ne anlatmak istedigin kendin bile bilmiyosun

fener emenikeye weboya güvenip sow' u yollarlarsa

biz istersek dahada kötüleyelim mühim olmaz .

Ama sow gidip cardozo gelirse işlerdegisir :D

fener yenilsede bugun keyfim yerine gelse

Geçti artık. Cardozo falan gelmez artık. Fener artık üst düzey oyuncu transfer edemez. Şu Mehmet Ali Aydınlar elinde ki belgeyi basınla paylaştığı an Aziz Yıldırım devri komple kapanır. Mehmet Ali Aydınlar Fenerbahçeye başkan olacak öyle düşünüyorum.. Çokta iyi olur bana göre.

Evin uzerinden savas ucaklari geciyor yahu neler oluyor

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kakadan bir şey bekleyen mi var hala ? 29 yaşında ki bir oyuncuyu gönderip 31 yaşında ki bir oyuncuyu üstelik takımında sürekli yedek. sakatlıklarla boğuşan bir oyuncu bu. Almak. Deli saçması olur bu

kaka yı almak marka değerimiz prestij reklam ve forma satışları açısından büyük başarı olur 5-6 ayda kondisyon olarak kendini toplar bizde 2-3 sezon dolu dolu faydasaı olur bence.

Sneijder takımdan ayrılmaz. Manchester haberi de uydurma. Yurt dışı kaynaklı haber yapıyorlar.

yurt disi kaynakliysa asil ciddiye alinmasi gerekir. manunun lnerdigi para cok azmis ama galiba. 7.5 milyon..

bu paraya satmayiz onu. daha yüksek paraya satilip son anda onun yerine kaka alinirsa realden sasirmamak lazim.

yurt disi kaynakliysa asil ciddiye alinmasi gerekir. manunun lnerdigi para cok azmis ama galiba. 7.5 milyon..

bu paraya satmayiz onu. daha yüksek paraya satilip son anda onun yerine kaka alinirsa realden sasirmamak lazim.

Abi 2 gün öncenin haberi bu. 2 gün önce forumda konuşuyorduk. Hatta ben 7,5 Milyon Euro'ya Sneijderin kramponlarını göndeririz demiştim. Saçma sapan haberler yapıyorlar. Bunu TrtSpor alıp 2 gün sonra gündeme getiriyorsa ve bugün de Sow + Meireless kadro dışı kalmışsa. Ben bunun altında art niyet ararım. Sneijder hiçbir yere gitmez. Kendisi açıkladı bunu. Galatasaraya borcum var ödemeden bir yere gitmem demişti yanlış hatırlamıyorsam.

su an ü.aysalin takimdan gonderecegi son adamdir sniejderdir.yvsak medyanin bosa hayalleridir bunlar

Abi 2 gün öncenin haberi bu. 2 gün önce forumda konuşuyorduk. Hatta ben 7,5 Milyon Euro'ya Sneijderin kramponlarını göndeririz demiştim. Saçma sapan haberler yapıyorlar. Bunu TrtSpor alıp 2 gün sonra gündeme getiriyorsa ve bugün de Sow + Meireless kadro dışı kalmışsa. Ben bunun altında art niyet ararım. Sneijder hiçbir yere gitmez. Kendisi açıkladı bunu. Galatasaraya borcum var ödemeden bir yere gitmem demişti yanlış hatırlamıyorsam.

bende gidecegini zanetmiyorum acikcasi. ama futbol bu. sneijder gider kaka gelirse hem hocanin istedigi olur hemde taraftar fazlada üzülmez bence.

kaka sonucda buda yani :)

kaka yı almak marka değerimiz prestij reklam ve forma satışları açısından büyük başarı olur 5-6 ayda kondisyon olarak kendini toplar bizde 2-3 sezon dolu dolu faydasaı olur bence.

Sneijder varken Kaka falan umurumda değil. Kaka Milana döner büyük ihtimalle zaten. Ha Sneijder varken gelirse hay hay. Aksi durumda Sneijderi şuan kimseye değişmem.

BS1NXxOIAAAAO2U.jpg

:D

bende gidecegini zanetmiyorum acikcasi. ama futbol bu. sneijder gider kaka gelirse hem hocanin istedigi olur hemde taraftar fazlada üzülmez bence.

kaka sonucda buda yani :)

Hoca da göndermez Sneijderi. ilk geldiği zaman ki tavrı yok. Yani Kaka da gelse Sneijder satılmadan gelir. Ben Kaka nın geleceğini de sanmıyorum. Milana gider futbolu da orada bırakır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt