Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizleri yazın başından beri takip ediyorum sinir hastası ettiniz arkadaş kendinizi,siz burda bekleseniz de beklemeseniz de transfer durumları sizlere bağlı değil.

Olursa amenna deyin olmazsa da bu kadar hayatın ön planına çıkarmayın şu durumu.

Adamlar gitti en kral yerlerde denizlerine girdler,en güzel hatunlarla yatıp kalktılar en güzel içkileri içip en kıyak arabalara bindiler,sürat tekneleriyle turladılar yazı bitirdiler sezon başladı ilk yarısı bitecek burda hala bekleyen arkadaşlar var yapmayın bu kadar ya:)

Hoca da göndermez Sneijderi. ilk geldiği zaman ki tavrı yok. Yani Kaka da gelse Sneijder satılmadan gelir. Ben Kaka nın geleceğini de sanmıyorum. Milana gider futbolu da orada bırakır.

var sayimlar üzerinde konustum zaten. kaka olmaz baskasi olur.. gercigi kimi ala bilirsin ..arda belki ?!

Altan wikikulu cas kararlarini yorumluyor trt spor'da :asd:. İntrosu tam filmlik :asd:, Platini ile ilgili.

BS1NXxOIAAAAO2U.jpg

:D

Sağdaki de gömlekçi dayı mı yoksa :D

II. Başkan Özkan OLCAY: "Çok kuvvetli bir Gruba düştük. Çok Ciddi bir transfer çalışması içerisindeyiz."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt