Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim kadromuzu süper sanıyor. Geçen sene lokum gruba düştük. Ama bu sene defolu bölgelerimiz bu grupta daha net ortaya çıkacaktır.

Adam gibi planlama yapılmadı bu sene.

Gökhan Töre,Aykut Demir,Alper Potuk kesinlikle alınmalıydı.

Şampiyonlar liginde saydığın bu 3 adamın 1 mili gram katkısı olmaz lig için diyosan eyvallah.

Dava ne zaman sonuçlanacak ? Aydınlatırsanız çok sevinirim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

alper alınsaydı melo alınmayacaktı

Öyle bi saçmalık olmazdı bence ya. Fatih hoca melo'nun top class bir oyuncu oldugunu bilecek bir hoca elbette.

Başkan istemiyordu orası yonetimsel bir mesele.

Gerçi yönetime de suç bulamıyorum. Sorun tamamen yabancı sınırı misal bizim rotasyonumuz felaket derece de kötü,ama yönetime kızamıyorsun.

Çünkü başkan en son wellington ile anlastık,melo'ya yedek olarak alacaktık ama sınır dolayısıyla alamadık demiştik.

Ama türk oyuncularda alabileceğimiz iyi oyuncular vardı 2-3 isim onları kaçırdık.

Başkan söylemişti galiba.

Tamam işte benim dediğime uyuyor.

Başkan akıllı adam. Alper'i istedik ama olmadı deseydi Fener'e kaptırdık diye eleştirilecekti.

Biz onu Melo'nun yerine düşünüyoruz deyince oh be iyi ki almamışız dedi herkes.

Fakat bu benim senaryom tabii. Gerçek çok farklı olabilir. :D

Transfer komitemiz berbat oğlu berbat.Rezillik resmen.Kaç ay oldu lan.? Şampiyonlar ligine direk katılıyoruz ama orta da hesap nede kitap var.

Geçen seneden beri transfer politikamız yanlış devre arasında Sneijder Drogba alındı diye kanat, stoper ve sol-bek sorunu görmezden gelindi geçen seneden beri konuşulan bu sıkıntılarımız koca yaz döneminde çözülebilmiş değil sadece Chedjou hamlesi yapıldı (ki o da devre arası transfer döneminde anlaşılmıştı) Bir de bu sene 6+0+4 problemine bir çözüm bulunamadı en az 2 yerli takviyesi daha yapılması lazım tabi önce asıl problemlerimiz çözüldükten sonra.

Ama malesef şurda 2 gün kaldı hala ses seda yok en kötü transfer dönemini geçirdik bu sezon hiç olmazsa Bruma alınırsa bir nebze rahatlarız bir tane de yerli stoper veya yerli kanat oyuncusu olsa tadından yenmez.

------------Muslera-------------

Hamit---Semih---Ched------Hakan

---------Selçuk-Melo------------

Amrabat----Sneijder--------Bruma

------------Burak----------------

Ligde şu kadroyu oynatmak zor olmamalı.

bu beklerle her maç gol yeriz :(

herşey bu tüpçünün yüzünden , Allah belasını versin

Öyle diyosun da Bruma gibi yetenekleri kolay kolay alma şansımız olmuyo fırsat varken kapatmak lazım.Bruma öyle sıradan genç futbolcu değil gerçek anlamda yetenekli futbolcu.İçeri-dışarı çalım atabilir sol ayağını da sağ ayağı kadar iyi kullanır(sol ayağıyla plase golleri var Portekiz genç milli takımlarda attığı) hem hızlı hem çevik.Biraz yontabilirsek Nani'den daha iyi olur.

iyide arkadaş türkiye liginde bruma kendisini nasıl geliştirecek ? elimizde bir ribery örneği var sonuçta tmm başka nedenlerle yuzunden gitti ama gelirken yıldız değildi giderken de ..

iyide arkadaş türkiye liginde bruma kendisini nasıl geliştirecek ? elimizde bir ribery örneği var sonuçta tmm başka nedenlerle yuzunden gitti ama gelirken yıldız değildi giderken de ..

Kondisyonu falan ne durumda bilmiyorum ama 2 maçta şans verilsin o formayı söker alır Bruma.Onun yeteneklerine yaklaşabilecek bi kanat oyuncusu yok kadromuzda.

hedef şampiyonlar ligi deyip,taraftarı mükemmelliyetçiliğe alıştıranlar suçlu..hedef şampiyonlar ligiyse oraya göre oyuncu alcaksın..ardasından ..nanisine ..yerlilerinde kerim frei-muhammet demir-tolgay ali gibi isimler olacak

nani tamamda o yerliler ne öyle hedef cl ise yerli alınacaksa ardayı alırsın paran varsa özili alırsın CLde bize katkı sağlayacak başka yerli göremiyorum ben.yada hiç yerli almayız para savurmaktan iyidir.

bu saatten sonra bir yabancı tek alabiliriz

bu kadar kısa sürede yabancı gönderecen de üstüne birini alacaksın imkansız

Bunlar CL'de iyi bir tokat yemeden akıllanmazlar.Hiç bir beklentim kalmadı artık.Yönetimin değişmesiyle beraber camiada var olan ılımlı hava bitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt