Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lerin Duarte 3 milyon civari bir fiyata Ajax'a transfer oldu.

Gecen sene az yazmadim. Bu sisteme cuk otururdu.

Şampiyonlar liginde saydığın bu 3 adamın 1 mili gram katkısı olmaz lig için diyosan eyvallah.

Lig için diyorum. Rotasyon sıfır takımda bu dediğim adamları alsaydık. Çok rahatlardı takım.

Benchten sıfır katkı alıyoruz. Maç kurtarmak adına sabri'nin,aydın'ın girmesinden bıktım açıkçası.:)

çok erken yargılamalar başlamış yine.

bruma gelse takım uçacak değil

burda transferden önce önemli olan doğru bir oyun yapısı

ciddiyet motivasyon

yani bir oyuncu alarak takımı barca yapamayız

eskisi gibi agresif önde basmalıyız

kaliteli adamlarımız var önemli olan arzu istek

tıkalı kanada bruma......

[media]https://www.youtube.com/watch?v=V_hGDN6hDCs[/media]

Muslera

Eboue-Chedjou-Semih-Carlinhos

---------Melo-Selçuk---------

Arda----Sneijder----Bruma

----------Drogba------------

Ulan şöyle bir kadro olacakki ah

La bunlar kesin capel malını alıp transferi kapatacaklar.Allah sizi bildiği gibi yapsın.Demeyin o zaman transferler yapacaz diye.Başkanda iyi bahane buldu yabancı sınırı olmasaydı nani di maria falan ayak bunlar.Alın o zaman birini şimdi.Laziodan kanat oyuncuları alacaklarmış mış mış yalancılıgın daniskası basbaya Burak'ı satmaya gittiler onu bile beceremediler.Yönetim taraftarı kandırmaya iyi alıştı

Yaw hayret bişisiniz transfer diye ağlayıp duruyonuz hadi nani falan gelicek olsa neyse dicem.Bruma gelicekte sanki takımı uçuracak ula bu adam anca 2 3 sene sora bize mac kazandırcak oyuncu olur sporting i şampiyon mu yapmıs sanki cl de asist kralı mı olmuş ne bekliyorsunuz bruma gelse nolacak geleceğe yatırım transferi olacak sadece.Asıl oynayan oyuncuların performansı yükselmesi lazım hala taktik derdindesiniz senin selçuk un drogban sneijder in hatta herşeye ragmen hamitin bok gibi oynadıktan sora ister 4 3 1 2 ister 4 2 3 1 ister 4 4 2 hangisini yaparsan yap iyi top oynayamazsın.Kolay maç ta alamazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt