Teoman Han
Cezalı
- 21 Haziran 2012
- 7.413
- 0
- 881
ben sabri oynasın demedim ki![]()
yok yani sabri ile eboueyi ayni kelime icinde kullanmak bile futbola zulümdur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben sabri oynasın demedim ki![]()
yok yani sabri ile eboueyi ayni kelime icinde kullanmak bile futbola zulümdur.
son 1 haftada şunu anladım kimseye yaranamazsın;
Genç potansiyeli olan gelecek vaaden oyuncu alsak ; kumar oynamaya gerek yok kendini ispat etmiş adam alınmalı
Kendini ispat etmiş birini ki en erken 28-29 yaşında alabilrsin ;ne gerek var son durak biz oluruz aldığımız paranın yarısına satarız takım yaşlandı
Yerli almaya kalksan arda nuri ilkay inler hariç ; bomboş anadolu futbolcusu alınır mı deniliyor
vs vs vs herkesin bi fikri var kendince haklı
bence yapılana saygı duymalı ve beklenmeli
eldeki mevcut kadro gerçekten bu ligin üstünde sadece doğru bir şablona ve motivasyona ihtiyaç var
beyler muslera, eboue, chedjou, sneijder, drogba+ selçuk, semih, burak bizde oynuyor bence ligin açık ara en iyi kadrosu biziz
sadece doğru bir oyun şablonu lazım bize.. benim görüşüm bu yönde
konsantrasyon eksikligi var,yoksa muslera haric butun futbolcular ayni anda bukadar kotu oynayamaz 1-2 adam kotu oynasa tamam diyecem ama komple ligi hafife almislar olay bu
ne sandin ya,sabri,e.colak,aydin gibi adamlar Galatasaray gibi bir takimda tutulurmu.ne yani f.terim sabriyi takimda tutuyor diye sabri iyi futbolcumu iyice sacmalamaya basladiniz.manevi evladi e.colaki ve 3 yil sozlesmesini uzattigi h.baltayi neden milli takima almadida bizim basimiza bela ediyo onlario zaman fatih terimde galatasaray a zulum yapıyor sabri yi drogba ve sneijder eboue gibi isimlerle aynı takımda tutarak. sen kullanma tutma kardeşim
Dany sol bek oynar çok sıkışırsak..
ne futbolda ne basketbolda adam akıllı transfer yapabildiler yazıklar olsun hepsine
ne sandin ya,sabri,e.colak,aydin gibi adamlar Galatasaray gibi bir takimda tutulurmu.ne yani f.terim sabriyi takimda tutuyor diye sabri iyi futbolcumu iyice sacmalamaya basladiniz.manevi evladi e.colaki ve 3 yil sozlesmesini uzattigi h.baltayi neden milli takima almadida bizim basimiza bela ediyo onlari
muslera dany chedjou eboue melo wesley drogba bruma kimi kesicez off of yerli oyuncu almadık hala
Brumayı aldık mı![]()
onu alalım bari baksana bir onun adı ciddi gecıyor
İnşallah alırız
bu kadroya Bruma ve bir sol bek alınırsa yeterli olur ama yabancı sınırı var
tüpçüyü anıyorum tekrar