Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma gelirse en azından kendini göstermek için çok çabalayacaktır. Sneijder Amrabat'a değil Bruma'ya çalışır

selcuk-sneijder 11de oldugu muddetce 4-3-1-2 oynayamayiz bukadar basit,drogbanin yanina burak degil benzema gelse yine oynayamayiz.sneijder-selcuk gibi adamlar kesilemeyecegine gore 4-2-3-1 donmek zo-run-da-yizzz

son 1 haftada şunu anladım kimseye yaranamazsın;

Genç potansiyeli olan gelecek vaaden oyuncu alsak ; kumar oynamaya gerek yok kendini ispat etmiş adam alınmalı

Kendini ispat etmiş birini ki en erken 28-29 yaşında alabilrsin ;ne gerek var son durak biz oluruz aldığımız paranın yarısına satarız takım yaşlandı

Yerli almaya kalksan arda nuri ilkay inler hariç ; bomboş anadolu futbolcusu alınır mı deniliyor

vs vs vs herkesin bi fikri var kendince haklı

bence yapılana saygı duymalı ve beklenmeli

eldeki mevcut kadro gerçekten bu ligin üstünde sadece doğru bir şablona ve motivasyona ihtiyaç var

beyler muslera, eboue, chedjou, sneijder, drogba+ selçuk, semih, burak bizde oynuyor bence ligin açık ara en iyi kadrosu biziz

sadece doğru bir oyun şablonu lazım bize.. benim görüşüm bu yönde

abi 1 gün daha uçtu gitti sadece Brumayı alaaklar sanırım serdar aziz durumu ne oldu acaba sol bektende ses yok

son 1 haftada şunu anladım kimseye yaranamazsın;

Genç potansiyeli olan gelecek vaaden oyuncu alsak ; kumar oynamaya gerek yok kendini ispat etmiş adam alınmalı

Kendini ispat etmiş birini ki en erken 28-29 yaşında alabilrsin ;ne gerek var son durak biz oluruz aldığımız paranın yarısına satarız takım yaşlandı

Yerli almaya kalksan arda nuri ilkay inler hariç ; bomboş anadolu futbolcusu alınır mı deniliyor

vs vs vs herkesin bi fikri var kendince haklı

bence yapılana saygı duymalı ve beklenmeli

eldeki mevcut kadro gerçekten bu ligin üstünde sadece doğru bir şablona ve motivasyona ihtiyaç var

beyler muslera, eboue, chedjou, sneijder, drogba+ selçuk, semih, burak bizde oynuyor bence ligin açık ara en iyi kadrosu biziz

sadece doğru bir oyun şablonu lazım bize.. benim görüşüm bu yönde

konsantrasyon eksikligi var,yoksa muslera haric butun futbolcular ayni anda bukadar kotu oynayamaz 1-2 adam kotu oynasa tamam diyecem ama komple ligi hafife almislar olay bu

Aslında, yerli yedek stoper de lazımdı bize. Sol bek lazım, kanat lazım.

konsantrasyon eksikligi var,yoksa muslera haric butun futbolcular ayni anda bukadar kotu oynayamaz 1-2 adam kotu oynasa tamam diyecem ama komple ligi hafife almislar olay bu

Aynen öyle ligi çok hafife aldık nasılsa şampiyonuz diye düşünüyor takım

Allahtan zor iki deplasmana denk geldi bunları da kaybetmedik

bu iki maç ders olmalı hiç bir takımı hafife almamalıyız

ciddi oynarsak her maçı 30 dakikada bitiririz

o zaman fatih terimde galatasaray a zulum yapıyor sabri yi drogba ve sneijder eboue gibi isimlerle aynı takımda tutarak. sen kullanma tutma kardeşim
ne sandin ya,sabri,e.colak,aydin gibi adamlar Galatasaray gibi bir takimda tutulurmu.ne yani f.terim sabriyi takimda tutuyor diye sabri iyi futbolcumu iyice sacmalamaya basladiniz.manevi evladi e.colaki ve 3 yil sozlesmesini uzattigi h.baltayi neden milli takima almadida bizim basimiza bela ediyo onlari

ffac5h.jpg

ne sandin ya,sabri,e.colak,aydin gibi adamlar Galatasaray gibi bir takimda tutulurmu.ne yani f.terim sabriyi takimda tutuyor diye sabri iyi futbolcumu iyice sacmalamaya basladiniz.manevi evladi e.colaki ve 3 yil sozlesmesini uzattigi h.baltayi neden milli takima almadida bizim basimiza bela ediyo onlari

bende çok istemli kullanmıyorum. eboue nin yedeği lahm da onu mu kullanmadık.. sabri emre colak gibi adamlar varsa yapabilecek pek bir şey yok. bundan bahsediyorum. boşuna uzuyor muhabbet

işin şakası bir yana bu şampiyonluk yaramadı sanırım başkana ? bu grupta çok pis kolpaya geelecez gibime geliyor bir yandan gelecek sene 5 olacak yabancı sınırı yine ses seda yk sezon sonu yine boş açıklamalar yapılır tehdit eeder ama hiç bir şey olmaz HANİ YA BU KURAL GİDER YADA FEDERASYON gider diyordun sayın başkan ? olmuyor ünal başkan bilki söz ağzından çıktı artık onun esirisin eğer gücüm yok diyorsan söylemeyeceksin o halde.. ayrıca siz bu sezonu geçin seneye daha saçma bir sistem bekliyor bizi ! NEYSE ZATEN FUTBOLDAN soğumam an meselesi tüpçü gidene kadar mola !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt