Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yanliz 2000lerde okan,emre,suat'dan haric hakan,arif de illerde deli dana gibi press yapiyordu :)

iki üc oyuncu tek basina press yaptimi verimsiz press olur .. en verimli press kollektif halindeki pressdir ..

birde fark ettinmi türkiyede yüzde 95'i press yapmayi öküz gibi adamin üzerine kosmak saniyor ..

adamlarda öküz gibi üzerine kosan oyuncunun vücüt calimi bile yapmadan yanindan geciyor

yapacak bir şey yok lig kalitemizi artırmamız lazım zamanla artık.

CL Kadrosu

815060_Galatasaray_SK.jpg

Lig Kadrosu (4 yabancılı + 2 Melo ve Drogba)

815064_Galatasaray_SK.jpg

Hayir Real bizim icin daha tehlikeli. Real cünkü sürekli hücum yapan bir takim. Bizim defans anlayisimiz kötü oldugu icin Real bizi daha cok zorlar. Juve ise az gol yiyen ve az gol atan ama savunmada inanilmaz bir takim. Yani Real bize 4-5 atabilir, ama Juve atamaz. Biz Juve'ye atarmiyiz, bu da tartisilir.

Bakarsin Juve 1. bitirir grubu. Cok saglam bir takim. Yine de Real bizi daha cok zorlar.

Umarım Real dediğin gibi sürekli atak yapar. Geçen sene ki Maçı Mourinho faktörüyle aldılar. Bekleyip 3 gol attılar. Oynayarak değil. Real atak oynadığı zaman açıklar veren bir takım. Ancelotti yapabilecekleri en kötü tercihti. Juve oturmuş bir takım. ve makine gibi işliyorlar. Ben bu grubun favorisinin Juve olduğunu, birinci çıkarlarsa şaşırmayacağımı söylemiştim dün. Maçlarını izledikten sonra doğru bir tespitte bulunduğumu gördüm.

Umarım Real dediğin gibi sürekli atak yapar. Geçen sene ki Maçı Mourinho faktörüyle aldılar. Bekleyip 3 gol attılar. Oynayarak değil. Real atak oynadığı zaman açıklar veren bir takım. Ancelotti yapabilecekleri en kötü tercihti. Juve oturmuş bir takım. ve makine gibi işliyorlar. Ben bu grubun favorisinin Juve olduğunu, birinci çıkarlarsa şaşırmayacağımı söylemiştim dün. Maçlarını izledikten sonra doğru bir tespitte bulunduğumu gördüm.

Ben aksine birsey söylemedim ki; sadece Real bizim icin daha tehlikeli, cünkü daha ofansif bir oyun anlayisi var. Ve bize karsi hücum yapan takimlar cok rahat pozisyon buluyor. Bu Real macinda da olacaktir ve bu yüzden fark'a bile gidebilirler. Ama Juve'nin oyun anlayisi Real'e göre farkli. Bizim acimizdan düsünerek yorum yaptim, genel anlamda hangi takim efektif fln bunlari geciyorum.

Ben aksine birsey söylemedim ki; sadece Real bizim icin daha tehlikeli, cünkü daha ofansif bir oyun anlayisi var. Ve bize karsi hücum yapan takimlar cok rahat pozisyon buluyor. Bu Real macinda da olacaktir ve bu yüzden fark'a bile gidebilirler. Ama Juve'nin oyun anlayisi Real'e göre farkli. Bizim acimizdan düsünerek yorum yaptim, genel anlamda hangi takim efektif fln bunlari geciyorum.

Bende diyorum ki umarım dediğin gibi hücum yaparlar. bekleyerek oynamazlar. Atak yaptıkları zaman ispanyanın düşme potasında olan takımlarına bile pozisyon veriyorlar. Ve umarım biz de doğru bir şablon doğru sistem ve doğru bir oyun anlayışıyla sahada oluruz. Çift forvet + Sneijder ile olmayı istemem. Hakan baltayı da istemem :(

3 yıldır sol bek alamıyoruz işe bak arkadaş ya.

İnşallah her transfer sezonu son dakikaları gibi bruma'dan vazgeçip capel alınmaz.capel kötü diye değil ama son dakika sürpriz ispanyol olursa riera kabuğu ile başlar ve en ufak hata da cortlar.

Ayrıca bruma'dan vazgeçilince nani'ye odaklanılacağına inanmak tam anlamıyla hayalciliktir.brumanın alternatifi nani olarak beklemek çok ilginç

Dün ********************* habere göre bügün istanbul'a gelecekmiş ?

Eper gelmezse bildigin totomac gazetesi bu..

Ne dediyse çıkmıyor

valla yeter... billah yeter... alin artik adam alin transfer yapin Allah rizasi icin.

Salih Dursun u madem milli takıma çağırıyor neden Galatasaraya transfer edilmesini istemedi Fatih Terim?

buda benim kadrom ligde 1 yabancı kesik yer.

[attachment=3307:815148_Galatasaray_SK.jpg]

Ekli dosyalar

• 815148_Galatasaray_SK.webp
    815148_Galatasaray_SK.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 236
ya arkadaş yarın UEFA'ya liste verilmiyor mu son dakikaya transfer mi sıkıştırılır bu ne laubalilik anlam veremiyorum..

Alacağımız adamın adaptasyon süreci olacak bilmem ne ohoo

Fatih Hoca'yı da tebrik ederim yabancı kontenjanı karşılığı bile anlaşmamış Milli takımla adamlar senin önünü tıkasın sen adamlara iş yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt