Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim yonetim son saniyeyi bekliyor son saniyede enterleyip isi bitirecekler yada transfer olmayacak

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bizede Önder Özen gibi bir transfer beyni lazım Kayseri'den Hurma'yı transfer edelim transferleri o yapsın bizim yönetim teknik heyet transferin t'sinden anlamıyor! Tulun gibilerle olacak iş değil bu.

18 yasindaki Bruma´dan acayip bir katki bekledigimizin farkinda miyiz acaba?

Yok yani gercekten ne bekliyoruz Bruma´dan bu sene icin gercekten anlamiyorum ben.

Cocuk 2 aydir profesyonel antrenman bile yapmiyor. CL 2 hafta sonra basliyor.

Bruma´yi alacagiz da sorunlar mi cözülecek?

Gecen sene Riera´dan memnun degilken, bir alt seviye Hakan´a düstügümüzün farkinda miyiz?

Dany´den memnun degilken Chedjou´yu oynatmadigimizin farkinda miyiz?

Hocanın ilk geldiğindeki hevesi hiç yok. Benim bildiğim Terim:

1. Engin-Erman-Yekta üçlüsünden birini mutlaka sol bekte denerdi.

2. Hamit'i kadroya bile almazdı bu performansıyla, özellikle elinde bu kadar alternatif varken.

3. Taktik değişikliği denerdi, 4-3-3 ve 4-4-2 başta olmak üzere. (10. Hafta gibi bekliyorum halen bunu)

O 4 eylül tedbir kalkması olayına çok güvenmeyin aynı gün tüpçü bir üst mahkemeden tedbir konulması için tekrar başvurur.. Kokay değil bu ülkede hukuki işler

Bizede Önder Özen gibi bir transfer beyni lazım Kayseri'den Hurma'yı transfer edelim transferleri o yapsın bizim yönetim teknik heyet transferin t'sinden anlamıyor! Tulun gibilerle olacak iş değil bu.

Beşiktaş çok iyi iş yaptı Özen'i getirerek. Helal olsun adama, hem transferleri, hem teknik direktörü çok iyi seçti. Kukla gibi kullanayım diye fasa fiso bir teknik direktör de getirebilirdi.

Bizim böyle birşey yapmamız imkansız, Terim egosunda bir adamın üstüne Özen'i getir 2 sonra kulübü yakar Terim.

Bence Hoca milli takim hocasi olunca takke dustu, kel gorundu.

Milli takima kendi takimindan cagirdigi oyuncu sayisi 4, Semih, Selcuk, Burak, Umut.

Takimin basindaki 3. Sezonun.

Ben sorarim arkadas o zaman 2 senedir hangi gencleri kazandirdiniz takima diye.

18 yasindaki Bruma´dan acayip bir katki bekledigimizin farkinda miyiz acaba?

Yok yani gercekten ne bekliyoruz Bruma´dan bu sene icin gercekten anlamiyorum ben.

Cocuk 2 aydir profesyonel antrenman bile yapmiyor. CL 2 hafta sonra basliyor.

Bruma´yi alacagiz da sorunlar mi cözülecek?

Gecen sene Riera´dan memnun degilken, bir alt seviye Hakan´a düstügümüzün farkinda miyiz?

Dany´den memnun degilken Chedjou´yu oynatmadigimizin farkinda miyiz?

Bruma icin simdi konusup fazla yorum yapmak yanlis bence rdas kusura bakma..Adam 18 yasinda, kimse beklemiyorki 30 Mac'ta 45 Asisst'le oynasin diye, ama herkez yada cogu ümitli o Transfer'den, bakip görecegiz iste, belki elimizde patlar belki Lig'i patlatir, biraz sabir.

Riera'yı yollamaya çalışıyoruz da şu 2 günde yerini nasıl dolduracağız?Geçen sene Şampiyonlar Liginde en iyi oynayan adamlardan biriydi.Adam akıllı sol bek alınmayacaksa Riera bu kadar kolay gözden çıkarılmamalıydı.

bruma işi ne oldu aksilik var dimi biliyorum abi ben gerçekten bakın sportingle filan anlaşılmadıysa ve ********************* milletle göz göre göre dalga geçtiyse öyle böyle sövmeyeceğim ya :livid::livid::livid:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt