Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
As Marca ‏@asmarcatr 5 min5 minuten geleden
[#Galatasaray Özel]Dünyaca ünlü futbolcu Lassana Diarra, salı günü Türkiye'ye gelecek. Marsilya'nın yeni başkanı, Chedjou'yu istemedi.

Eleman fenerli ama bizim transferlerş önceden bliyor. Enteresan

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Berk Özkaya ‏@BerGS_10 3 min3 minuten geleden
Bir daha söyleyeyim Diarra bitti...

Yeter lan... yazayim mi daha, baska kaynaklar da buluyum mu? :D

Fatih Uz Almanya'da kaldigi icin Tolga'yi özelden taniyabilir. Belki ondan ilk haberi vermistir.

As Marca ‏@asmarcatr 5 min5 minuten geleden
[#Galatasaray Özel]Dünyaca ünlü futbolcu Lassana Diarra, salı günü Türkiye'ye gelecek. Marsilya'nın yeni başkanı, Chedjou'yu istemedi.

Ulan beyin fırtınası yapmayın geliyomu gelmiyomu ?

Bu arkadas harbi bilmisti bak Tolgayi

Diarra h.o demek duser

Hazir Tiote yarin gelecekmis. Kendisinide bonus olarak camiamiza davet etmek isterim acikcasi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lasssssanaaaaaa

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

niye tanıyor musun bu adamı yüz yüze?

Tanımam etmem işim de olmaz ama tolga transferinden dolayı güvenilir gibi geliyor %100 kesin mi dersen bilemiyorum ama dış basına göre parçaları birleştirirsek zaten gelmesi gerekiyordu :D Umarım haklı çıkar da gelir diyelim :D

Tamam neyse eger tiote ucak biletini aldiysa gelsin yarin kirmayalim, marsilya'ya bir kiyak yapip donk'u verelim, belki donk lass'in boslugunu doldurur :D

......................Muslera....................
Cavanda...Denayer...Chedjou...Carole
....!....................Tiote..................!....
....!.............Tolga......Diarra........ !...
...\/..................Sneijder..............\/...
...............Eren D.......Podolski.............

4-4-2 diamond Bam Bam Bam . Orta Saha adam yer :D

Tanımam etmem işim de olmaz ama tolga transferinden dolayı güvenilir gibi geliyor %100 kesin mi dersen bilemiyorum ama dış basına göre parçaları birleştirirsek zaten gelmesi gerekiyordu :D Umarım haklı çıkar da gelir diyelim :D
duygusal davranıyorsunuz bence, ben artık kimseye güvenmiyorum, çok sancılı oldu bu transfer süreci.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt