Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denayer gelecek... chedjou serdar semih hakan donk var

Napacagiz 6 stoperle

Denayer, Diarra, Tiote ve forvet gelirse manyak üstü bir kadro oluyor. Sol bek haricinde her mevkinin alternatifi var.

Devre arasinda sadece sol bek transferi ister hoca bu durumda.

En son böyle temiz bir kadroyu ne zaman seyrettik bilmyorum. Umarim söz konusu adamlarin hepsi alinir.

Bi de Cenk+Eray'a bir cözüm getirsek tadindan yenmez. :oley:

AMA; Söz konusu isimlerin cogu olmaz ise takim bir hayli eksik kalacak onu da belirtmemiz lazim.

devrim zengi yöneticilerle konuşmuş he mi?ama has adamlar ali naci ve nevzatın haberi yok diarradan.geçiniz.gökmen diarra gelecek diyo.

Diyarra zaten bızı dolandırmaya gelıyordu

Diarra ile oyaladilar forvet ihtimalinden ve Tolga'nın iyi oyunuyla Tiote gibi ucuz maliyetli adama yoneldiler her zamanki gibi oldu

devrim zengiye bir itibar etmemek lazım bildiği bişey daha göremedim.aspor vol 2 ha çıkıp gökmen yada yönetici felan açıklarsa okey olur.

Sunun surasinda pazartesiye ne kaldi ki canim

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Devrim zengin diarra işi yatmıştır dedi
Sinan Engin diarra ya gerek yok.

Son dakika olmadı diyecekler bu iş yattı diye yorumladilar

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben yöneticinin açıklamasına bakarım

Bekleyelim bakalım

Ama bütün para diarraya gidecekse tiote forvet denayeri tercih ederim

Takımın selameti için böylesi daha hayırlı olur gibi

Tabi diarra başka bir oyuncu orası tartışmasız

Bu ateş üfleyerek sönmez

Eren'i takdir ediyorum , ancak bir forvet daha gerekli opsiyonlu kiralama yöntemiyle Niasse işimizi görecektir.

Diarra ve Tiote konusuna gelirsek Donk gönderildiği takdirde ciddi manada orta sahada çok üst düzeyde rekabet olacaktır.

Diarra , Tiote , Tolga birde sisteme göre bunlara Sneijder ekleneceğine göre çok olumlu bir dönüşü olacak takıma diye düşünüyorum.

Tabi bu işin daha Cavanda , Serdar ve Podolski'si var.

Tiote cepte zaten Diarra da gelecek diye forumdaki kuşlar nereye uçacağını şaşırdı

Kafa bir milyon oldu. 10 dakika önce gelen Ada'm şimdi gelmiyor . Yönetici hala görüşüyoruz diyor ama diğeri statta onu da alıyoruz diyor . Muhabir almıyor diyor ama diğerleri bağımsız diyor . Hay diarra'nıza...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt