Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eren nasıl kapakları takiyormu yavaş yavaş

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Kayseri kume dusmeye calısıyor sanırım tesisleri bastırmasınlar

Erene ve Bruma ya bir alternatif olsa iyi olur aslında. Guingamp da taş gibi kanatlar var

Su Fransa harbi bizim arka bahcemiz olmasi lazim. Gerek tarihimiz gerek Carole gibi fiyat/performans olarak TR liginin belkide gelmis gecmis en iyi transferi.

tiote cepte önemli olan bu, bunun üzerine diarra gelirse daha da güzel olur.
ama dedigim gibi önemli olan tiotenin cepte olmasi.
denayer de gelecek gibi, forvet tahminime göre niasse olur.

Su Fransa harbi bizim arka bahcemiz olmasi lazim. Gerek tarihimiz gerek Carole gibi fiyat/performans olarak TR liginin belkide gelmis gecmis en iyi transferi.

Fransa'dan ikinci ligden 5 oyuncu alsak 8 milyon Euro anca tutar takım taş olur taş

yönetim şov yapma peşinde bence.donk gider.selçuk ve hamit de devre arası yolanır.

Nerdee bizimkilerde o vizyon. Kaç senedir ağzımızın tadıyla bir oyuncu mu gönderebildik. Hala 40 kişi var takımda çoğu ikinci lig topçusu ayarında. Salih Dursun nedir allanı seversen?
Bi Burak Yılmazı para ettirebildik o da Çin'e zaten. Hamit, Donk, Selçuk konusında hemfikirim, bunlar çok ağır adam, bir pas atana kadar akşam oluyor. Josue'ye bak mesela bu akşam, iki pasta oyunu değiştirdi adam. O anlarda top selçulta olsa ya geri atardı topu, ya da etrafımda bi tur dönüyüm de faul alıyım derdi. Atatürk boşa dememiş zeki, çevik ve ahlaklı olcak sporcu diye.

Galatasaray mağdur etmiyorki sattığı oyuncuyu karış kulüp ne verirse üzerini biz tamamlayalim yeterki gidin diyor bizimkiler, slaak topçular ben gitmicem triplerine giriyor.
Yemin ediyorum aptal bu futbolcuların çoğu.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız Tiote + Diarra gelirse rekor puanla şampiyon olma ihtimalimiz olabilir :oley:

Moskova ya her 6 ayda bir 750 bin Euro verecekmişiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt